سلام بچه ها من ۲۹سالمه ۱۹سالگی ازدواج کردم بعد از یک سال باردار شدم چون خانوادم ازم دور بودنو من تنها ، با اولین اقدام باردار شدم دخترم شد ۲سال و هفت ماه که ناخواسته باردار شدم خیلی افسرده شدم چون ویارای وحشتناکی دارم مونده بودم با یه بچه کوچیک چیکار کنم دخترم فوقالعاده اذیتم میکرد ولی همه ی سختیارو به جون خریدمو بارداریو با هزار بدبختی پشت سر گذاشتم ویارم اینجوریه که وقتی وارد شش هفته بشم شروع میشه و حتی آب دهنمم قورت بدم بالا میارم و تا پنج ماهگی این ادامه داره و باید با سرم زنده بمونم فقط طوری که سر بارداری دخترم فشارم رفته بود روی ۴ و دستام خشک شده بود دیگه فکر کردم مردم.....
خلاصه برای بار دوم که باردار شدم و ناخاسته همه چیو پشت سر گذاشتم بعد از اون سفت و سخت جلوگیری کردم اما هر راهی که رفتم بهم نیفتاد و بدنمو داغون کرد پسرم یک سال و نیمه بود که بازم در کمال ناباوری فهمیدم باردارم خدا میدونه چی پشت سر گذاشتم با قرص س ...قط کردم چون واقعا دیگه نمیکشیدم بعد از سقط با این که دستگاه بهم نمیفتاد بازم با پررویی رفتم گذاشتم و کان ...دوم هم استفاده میکردیم ولی بخاطر دستگاه و خونریزی شدیدی که افتادم دوشب موندم بیمارستان و دکتر گفت دیگه به هیچ عنوان دستگاه نزار ، قرص ال دی هم خوردم همش بالا میاوردم آمپول هم زدم همش کمردرد داشتممو خیلی چاق شدم تو همین درگیریا بازم فهمیدم باردارم اصلا هنگ بودم سه روز از تاریخ پریودم گذشته بود بی بی زدم مثبت شد دیگه میزدم تو سر خودم ولی تو همون روز خود به خود سقط شد و برای دومین بار سقط داشتم و دردسرای بعدش....