2777
2789
عنوان

سه روزه بین زمین و هوام😓اگه حوصله دارین بیاین بگین من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 36 پست
قربون خدا برم کاش من میتونسم چن تا بچه داشته باشم... اما یدونه بیشتر بهم نداد

ایشالا به مراد دلت برسی هرکس یه مشکلی داره مثل منم باشی خوب نیست

لطفا تا میتونید کسی رو قضاوت نکنید....
قربون خدا برم کاش من میتونسم چن تا بچه داشته باشم... اما یدونه بیشتر بهم نداد

واقعا منم الان آرزو داشتم سه تا بچه دسته گل داشتم بچه م تنها نبود. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدانم چی بگم همسنتم  همون سن ازدواج کردم بچه اولم دوقلو ۸ساله .این وسط پارسال ناخواسته ...

خداحفظشون کنه عزیزم

کاش منم به آرامش برسم خیلی حالم بده مثل دیوونه ها با خودم حرف میزنم نمیدونم چی قراره برام پیش بیاد😔

از خود خدا آرامش  و حال خوب بخواه

انشاءالله که بارداری راحتی داشته باشی

از الان رو تغذیه ت کار کن سیب زیاد بخور معده تو تقویت کن با پزشک مشورت کن تا تهوعت کمتر بشه و انشاءالله نداشته باشی

خوشحال باش که بچه هات خواهر و برادر دارن و تنها نیستن، خیلی از روانشناسان میگن حداقل تعداد فرزند برای تربیت صحیح 3 تاست

پس برو با این هدیه الهی خوش باش و از خود خدا مدد بگیر

برای بعد از این هم یه فکر اساسی برای جلوگیری کن. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

کاش منم به آرامش برسم خیلی حالم بده مثل دیوونه ها با خودم حرف میزنم نمیدونم چی قراره برام پیش بیاد😔

توی همین سایت کلی آدم سه وحتی چهارتا دارن چه مشکلی پیش اومده آخه 😄به خدا بسپار همه چیزو به روزی فکر کن که دسته گلات دانشجو وشاغل شدن وازدواج کردن چشمان وهمسرت تنها نشستی دلت گرفته از خلوتی خونت 

من خواهر شوهرم دخترش امسال عروس شد .پسرشم یا باشگاهه یا سرکار یا بادوستاش بیرون میگه باشوهرم افسرده شدیم از تنهایی وسوت کوری خونمون کاش بیشتر آورده بودم

لا الله الا انت سبحانک انی کنت من الضالمین 💙
استارتر برو دکتر بگو برای تهوع ات دمیترون بده  برای سوزش معده هم معمولا پنتو پرازول جوابه  ...

عزیزم این چیزا برام کارساز نیست بارداریای قبلیم روزی سه تا دمیترون مرتب میخوردم ولی انگار نه انگار