2777
2789

من دیروز ۱۳ پری صبح سونو دادم فولی ۱۷ داشتم دیشب اقدام کردم امروز عصر سونو دادم نه فولی دیده شد نه مایع ازاد 

یعنی دیشب تخمک گذاریم بود؟ چنددرصد باردار میشم؟؟

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
به این چیزا نیست 

یعنی چی 

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم فولیکول باید بین ۱۸ تا ۲۱ باشه که آزاد بشه شاید آزاد شده

اره صبح ۱۷ بود گفت احتمال داره امروز دومیل دیگه رشد کنه ولی امروز ک سونو دادم نبود. اگه ازاد شده پس چرا مایع دیده نشد

یعنی به منم دکتر گفت فولیکول خوب داری اقدام کن آمپول داد دارو داد قرص داد الان پریود شدم

جدی 

من هیچی مصرف نکردم فقط اسیدفولیک دوماهه میخورم 

شما چندبار اقدام کردی؟

اره صبح ۱۷ بود گفت احتمال داره امروز دومیل دیگه رشد کنه ولی امروز ک سونو دادم نبود. اگه ازاد شده پس ...

نمیدونم منم ،ولی زیاد ذهنتو درگیرش نکن هرچی ریلکس تر باشی زودتر پیش میاد

خودت رو درگیر نکن هروقت شد اقدام کن ان شاءالله که باردار بشی دم به دقه سونو دادن لازم نیس

دوسدارم زود باردارشم برام دعا کن لطفا 

دوسدارم زود باردارشم برام دعا کن لطفا 

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم و به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

نمیدونم منم ،ولی زیاد ذهنتو درگیرش نکن هرچی ریلکس تر باشی زودتر پیش میاد

ممنون عزیزم 

شما هم تو اقدامی انشالله زود نتیجه بگیری بیاد تو بغلت

سلام خانم های عزیز این گروه واسه حاجترواییه برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی ا ...

عضو شدم ❤️