2777
2789
عنوان

اونایی ک از بارداری سردرمیارین بیایین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 21 پست
انشالله منکه انقدر بهش فکر کردم تا دیوونه شدنم چیزی نمونده ،

منم بخدا همه ی تاپیک های اقدام رو چندبار خوندم زیر و رو کردم همه رو

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
منم بخدا همه ی تاپیک های اقدام رو چندبار خوندم زیر و رو کردم همه رو

شما که یه دونه داری از تاپیک هات متوجه شدم خیلی سخت نگیر به خودت ،من بعد از سقطم این همه تو جریان اقدام و این داستانا افتادم قبلش اینجوری نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که یه دونه داری از تاپیک هات متوجه شدم خیلی سخت نگیر به خودت ،من بعد از سقطم این همه تو جریان اق ...

نه عزیزم اون یدونه بچه خواهرمه ، کاربری دست اون بوده اگه نگاه کنی تاریخ تاپیک متوجه میشی 

کاش مال من بود🥺

شما فولیکول هات رشد میکنه ؟ 

بنظرت 17 کوچیک نیس؟

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
من الان سه ماهه که دارم اقدام میکنم . 6 ماه پیش هم یه سقط داشتم چون قلبش تشکیل نشده بود خودش سقط شد& ...

آزمایش سونو دادی؟  خودت و شوهرت مشکلی ندارین؟ روز تخمک گذاری اقدام کردی؟

آزمایش سونو دادی؟  خودت و شوهرت مشکلی ندارین؟ روز تخمک گذاری اقدام کردی؟

بله دقیقا همون روز . خود دکتر ازم سونو گرفت گفت امشب و چهار شب دیگه پشت سر هم اقدام کن . بهم گفت مشکلی نداری دیگه همسرم رو نمیدونم 

نه عزیزم اون یدونه بچه خواهرمه ، کاربری دست اون بوده اگه نگاه کنی تاریخ تاپیک متوجه میشی  کاش ...

نه به نظرم هفده برای روز سیزدهم خوبه،من‌تاحالا سونو واسه چک‌کردن تخمک هام ندادم چون دکترم از قبل اطلاع داشت تنبلی تخمدان دارم بهم دارو داد که با دارو فولیکولم رشد کنه حالا به سرم زده برم سونو بدم ببینم این ماه با دارو رشدش چجوری بوده