2777
2789
عنوان

نمی دونم به روی خواهرشوهرم بیارم یا ن؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 3794 بازدید | 51 پست

بنظرمن ادامه نده که بحث و جدل پیش بیاد و قهر بشین ومراسم برادرشوهرت خراب بشه بالاخره ان استرس داره بیخیال دیگه حسوده میگه چرا تامن خواهرشم به شما که عروسی گفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بیکاری ک منتظری براشون ازین کارا کنی

من بودم ب برادرشوهرم میگفتم بگو مامانت بخره یا میگفتم چرا ب خواهرت نمیگی باهات بیاد من وقت ندارم 

نهایتا شوهرمو میفرستادم باهاش بره بخره ب من چ

من که همش با خودم میگم برا جلسات خاستگاری برادر شوهرم اگه ۱۰بار بهم گفتن یه بار بیشترشو نرم 

هرچند اونم فعلا قصد ازدواج نداره 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

پاتو بکش کنار عروس جدید خودش میاد همه رو ادب میکنه تو هم خوشحال خواهی شد کوچکترین دخالتیم نکن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مجبوری بسوزیو بسازی 

نه اونا تا یه مساله پیش میاد بروم میارن منم اگه مساله خاستگاری برادرشوهرم وسط نبود صد در صد حالشو می گرفتم فقط الان وقتش نیس

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

اینقدر نزدیکین با هم راضی هستین؟ من و خواهر برادرای شوهرم خیلی رسمی هستیم تعجب میکنم اینقدر نزدیکی ...

ما از رسمی هم رسمی تریم ،قشنگ سالی دو سه بار ده دیقه ی ربع خونه مادرشوهر همو میبینیم ،

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
پاتو بکش کنار عروس جدید خودش میاد همه رو ادب میکنه تو هم خوشحال خواهی شد کوچکترین دخالتیم نکن

فک نکنم از اون بخاری بلند بشه . خیلی باج میده😕

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

اینقدر نزدیکین با هم راضی هستین؟ من و خواهر برادرای شوهرم خیلی رسمی هستیم تعجب میکنم اینقدر نزدیکی ...

بله من هستم ب شدت فاصله و رو دربایستی و رسمی بودنو رعایت میکنم اونا هم متقابلا مجبور ب رعایت میشن

فک نکنم از اون بخاری بلند بشه . خیلی باج میده😕

اولشه بذار خرش از پل رد بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام