2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی کارتش دستتونه؟ یا هی میگید براتون پول بزنه؟

کارتش دستمه 

معمولا بخوام برم جایی خودش کارتش رو میده

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
تو‌ تایپیکای قبلیت گفتی شوهرت خسیسه و با ماشین کار میکنه چطور ماهی ۴۰ تومن بهت میده

تاریخاش رو نگاه کن. دروغ نگفتم. ۲۰ تومن اجاره خونه میگیریم حدود بیست تومن هم درامد داره. خیلی وقته با ماشین کار نمی کنه. با ماشین کار می کرد که قسطای خونه رو بده. خسیس بود ولی وقتی خونه دوم هم گرفتیم همه چی رو سپرد به من

حالا اینم خوبه‌ . همین ک کارت دستتونه . از رو همون میشه چیزی ام برای خودتون بخرید دیگ.....

والا عزیزم هردفعه خیلی بریزه ۳۰۰ ۴۰۰ توش باشه . به غیر از گوشت مرغ هم بقیه خریدای مواد غذایی خونخ با منه  هی هرروز باید چک کنم باهاش کارت پول داره یا ن دلش نمیاد یدفعه زیاد بریزه هی خورد خورد میریزه ☹ میرم مغازه همش استرس دارم بگ موجودی نداره 😂

خخخخخخ،افرین چه پیشرفتی،تو تاپیکای قبلی گفتی پول ندارین شوهرت گفته طلاق صوری بگیری که حقوق مادر خداب ...

آره نمیدونم چرا بعضیا باور نمی کنن

من خیلی سختی کشیدم تو پونزده سال زندگی مشترک خودم خرج خودم رو دادم کلی هم به شوهرم کمک کردم با اینکه اون موقع شاغل نبودم. شوهرم الان متوجه اشتباهاتش شده میگه این خونه هایی که خریدم همش به خاطر تو بود. خیلی سخت بدست اوردیم از خیلی چیزها گذشتیم ولی الان خدا رو شکر راحتیم منم معمولا اون ۴۰ تومن رو نصفش رو خرج می کنم نصفش هم طلا پس انداز می کنم. خودم هم شاغل هستم. از تاپیک های قبلیم معلوم هست که چقدر سختی کشیدم