2777
2789
عنوان

پرستار گفت بچه ات نمیمونه

979 بازدید | 66 پست

انقباض داشتم و دارم امپول بتا میگیرم بخاطر دیابت بستری هستم رحمم ۱ سانت باز شده ۳۱ هفته و ۳ روز هستم گفت اگه زایمان کنی به احتمال زیاد نمیمونه ۱۴۵۳ هم وزنش هست خیلی ناراحت شدم مگه استغفرالله خداست که اینطور میگه حداقل نمیگه ایشالا میمونه ناراحت نباش

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موندنش می مونه ولی میره تو دستگاه 

بچه نارس هم خیلییییییییی مشکلات داره تا جایی که می تونی باید استراحت کنی 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
غلط کرد..دخترم ۳۲هفته دنیا اومد..الان ۵سالشه..صحیح سالم خوشگل

چندکیلو بود عزیزم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

گر نگهدار من آن است ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

ناراحت شدم‌ عزیزم‌غصه نخور بسپار بخدا هرچی نصلحتت هست حتما خیرتو خواسته

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچتو امانت بسپر به حضرت مولا علی و بگو یا مولا این بچه امانت دستت ومیدونم خیانت در امانت نمیکنی من یقیه تو رو میچسبم میخوام ازت بچمو... با دل صاف ازش بخوا انشالله بچه اتو بهت ببخشه، من به امانت داریش یقین دادم 

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚
سلام بانو بلا به دور امیدت به خدا باشه بخاطر دیابت انقباض داری

نمیدونم بخاطر دیابتم اومدم بیمارستان نوار قلب گرفتن معلوم شد انقباض دارم البته درد پریودی داشتم از چند روز قبل

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

والا پسر دایی من با پتوی دورش یه کیلو و نیم بود 

فک کنم هفت ماهه به دنیا اومد 

الان ده سالشه

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
غلط کرد..دخترم ۳۲هفته دنیا اومد..الان ۵سالشه..صحیح سالم خوشگل

چند کیلو بود عزیزم