2777
2789

بنظرتون میکرو کنم؟ 

کسی انجام داده ک راضی بوده باشه؟ 

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
نکن

چرا؟

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگن 

❤️🙏

❤️🙏

❌ کافیه این فرصت رو ببینی❌

آموزش لاین بسیار جذاااب و دوستداشتنی

لیفت و لمینت و بوتاکس مژه و ابرو به روش به روزترین متدهای دنیا

✅صفر تا صد  + پشتیبانی نامحدود +  تضمینی

✅  ۷۰٪تخفیف(دورهُ مجازی و آفلاین)✅

❌❌❌  +++ فقط ۳۹۹ هزارتومان +++❌❌❌

✅فقط با نت و تلگرام آموزش جامع و کامل و صدها نکته و فوت کوزه گری کار رو مرحله به مرحله با جزئی ترین نکات بی نظیر اموزش ببین!!!

ثبت نام   ۰۹۳۰۷۶۳۳۸۰۹

Samira_hair_academy@
❌ کافیه این فرصت رو ببینی❌ آموزش لاین بسیار جذاااب و دوستداشتنی لیفت و لمینت و بوتاکس مژه و ابرو ب ...

حالم از این تبلیغات بهم میخوره بساطتو از سایت جمع کن

من انجام دادم راضیم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
من انجام دادم راضیم

کدوم شهری؟

راسته میگن یه مدت بگذره فرمش عوض میشه؟ 

حالم از این تبلیغات بهم بخوره بساطتو از سایت جمع کن

عزیزم چرا اینقدر خشن و با نفرت  این پیام ارسال میشه که شاید یک نفر فرصت رو دوست داشته باشه و براش مفید باشه یا جایگزینی برای میکرو . اینقدر خشم درونت جمع نکن میشه مودبانه و یکم با صبر بگی کلمات بار دارن و قطعا هرچی بگیم ارتعاشش اول به خودمون برمیگرده دلت شاد باشه🌹

Samira_hair_academy@
کدوم شهری؟ راسته میگن یه مدت بگذره فرمش عوض میشه؟ 

من چابهارم ...یکساله انجام دادم مثل اولش ک نیست ولی طبیعیه کاملا برا من

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
عالی شده منم ابروهام کم پشته شاید انجام بدم

میکرو نکردم که

من چابهارم ...یکساله انجام دادم مثل اولش ک نیست ولی طبیعیه کاملا برا من

نمیتونی عکس بزاری؟