انیاس مدیر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 382 عنوان لطفا کمک کنید مخصوصا اونایی که حقوق خوندن | مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 20 پست سلام من حقوق دارم میخونم ولی به وکالت علاقه ای ندارم طبق شنیده هامم میگن ارشد رو اگه بخوایین بخونین برا هیئت علمی بخونید تا دکتریمن هیچ کدوم اینارو نمیخام کم مونده دانشگامو تموم کنم توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم ازمون استخدامی خوبه؟ 1402/08/30 | 22:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 382 روانشناسی بخون منم حقوق میخونم ولی یه حسی میکه تموم شد برم روانشناسی هم بخونم دیگه واقعا حس و حالی برام نمونده باید ادم ی انگیزه ای داشته باشه
nesa11 عضویت: 1391/02/10 تعداد پست: 8937 انشالله تیر ماه سال اینده تمومم الان ترم۷ام دلم استخدامی میخواد اونم اکثرا اقا میگیرن من خودم دولتی ... نه اصلا اینجوری نیست الان استخدام زیاد شده اصلا نگران نباش اقدام کن انشالله درست میشه
انیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 382 نه اصلا اینجوری نیست الان استخدام زیاد شده اصلا نگران نباش اقدام کن انشالله درست میشه انشالله عزیزمبخدا خیلی دارم سختی میکشم ،ی شهر دیگه درس میخونم خرج زیاده درسا سختن استادا سخت گیرن نمیخام الکی درس خونده باشم و اون همه سختی الکی کشیده باشم
nesa11 عضویت: 1391/02/10 تعداد پست: 8937 انشالله عزیزم بخدا خیلی دارم سختی میکشم ،ی شهر دیگه درس میخونم خرج زیاده درسا سختن استادا سخت گیرن ... انشالله بهترین اتفاق ها برات بیفته ولی وقتی درست تموم شد سفت و سخت بیفت دنبال استخدام
انیاس مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 382 انشالله بهترین اتفاق ها برات بیفته ولی وقتی درست تموم شد سفت و سخت بیفت دنبال استخدام مرسی عزیزم تو هم موفق باشی