2777
2789
عنوان

یعنی عاشق سیاست عمه ام شدم😏

330 بازدید | 8 پست

عروسی دخترش نزدیکه بعد برا اینکه بقیه فامیل حسابی تو مجلسش سنگ تموم بذارن با همه مهربون شده مدام مهمونی میگیره و شام دعوت میکنه باور میکنید چند سال بود به من تلفن نزده بود حالا تو این مدت چند باره زنگ میزنه با عزیزم و جانم احوال پرسی میکنه یعنی با همه فامیل اینجوری شده حالا قبلاً با یه من عسل نمیشد بخوریش خوش به حالش با این سیاستی که داره 

چرا باید بخواد توی مجلس دخترش سنگ‌ تموم بزارید ؟؟

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

برا سنگ تموم گذاشتن فقط که نیست میخواد گربه رو دم حجله به فنا بده تا طرف حساب کار دستش بیاد بفهمه با چه ایل بزرگی طرفه

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید بخواد توی مجلس دخترش سنگ‌ تموم بزارید ؟؟

عزیزم هر کی عروسی میگیره معمدلاً دوست داره دعوتی هاش همه بیان و کسی غایب نباشه و همه بهترین لباسشون رو بپوشن و شاد باشن هیشکی دوست نداره عروسی بچه اش از هزار نفر پونصد تاش نیان 

برا سنگ تموم گذاشتن فقط که نیست میخواد گربه رو دم حجله به فنا بده تا طرف حساب کار دستش بیاد بفهمه با ...

آره اینجوری طرف داماد فکر میکنن عروس چقدر تو فامیلش محبوبیت داره