2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر میشه توضیح بدی

مثلا ینفر میخواد فارغ از وصیت نامه خونش برسه به بچه اولش..میره دفتر ثبت اسناد صلح عمری میکنه به اون شخص.‌یعنی مادامی که زنده هستم برای خودمه ولی حق فروش ندارم وقتی فوت کردم مستقیم به نام اون فرد میخوره

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

مثلا ینفر میخواد فارغ از وصیت نامه خونش برسه به بچه اولش..میره دفتر ثبت اسناد صلح عمری میکنه به اون ...

ممنون

ولی فک کنم استعلام باید گرفته بشه از شهرداری و ...

نمیخوایم کار ب اونجا برسه و از طرف شهرداری بیان بازدید

راه دیگری ک اعتبار قانونی داشته باشه هست؟ که نیازی ب استعلام شهرداری و ....نباشه؟

ممنون ولی فک کنم استعلام باید گرفته بشه از شهرداری و ... نمیخوایم کار ب اونجا برسه و از طرف شهردار ...

یا بابد بزنی به نامش یا صلح عمری کنی 

یا اینکه وصبت کنی و اون ملک کمتر از یک سوم اموالت باشه

همتای مامانم بودم❤

وصیت نامه ک معتبر باشه چه ویژگی هایی داره؟؟ تو دفتر استاد رسمی باید باشه؟؟

اره رسمی باشه ولی مهم تر اینه که اون ملک کمتر از یک سوم اموال باشه چون بیشتر نمیتونن وصیت کنن

همتای مامانم بودم❤

ممنون صاحب ملک قبل وصیت باید عوارض شهرداری و مالیات و اینا رو پرداخت کنه؟؟؟

فکر نکنم لازم باشه بعدا اون طرف که میخواد با وصیت نامه به نام بزنه اینارو پرداخت میکنه 

همتای مامانم بودم❤

فکر نکنم لازم باشه بعدا اون طرف که میخواد با وصیت نامه به نام بزنه اینارو پرداخت میکنه 

اها

اخه مشکل همینه اونی ک میخواد ب نام بزنه ب خاطز این که بقیه نفهمن و کار ب بازدید خونه توسط شهرداری نرسه نمیخواد سمت پرداخت عوار ًو مالیات بره

بدون پرداخت عوارض و مالیات میتونه وصیت کنه؟؟