2777
2789
اها اخه مشکل همینه اونی ک میخواد ب نام بزنه ب خاطز این که بقیه نفهمن و کار ب بازدید خونه توسط شهردا ...

وصبت نامه نوشتن که نیاز به بازدید شهرداری نداره شما خودت بعدا خواستی بری دنبال به نام زدن اینا باید پرداخت کنی 

البتع این مساله مهمیه اگر صلح عمری کنن بهتره

همتای مامانم بودم❤

وصبت نامه نوشتن که نیاز به بازدید شهرداری نداره شما خودت بعدا خواستی بری دنبال به نام زدن اینا باید ...

مرسی گلم

توضیحاتت مفید بود

این وصیت نامه سند رسمی حساب میشه یعنی شماره ثبت و اینا داره و تو سامانه املاک ثبت میشه؟

راه دیگه ای ب جز این راه ها وجود نداره برای انتقال مالکیت؟

تعهد محضری نمیتونه بده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم توضیحاتت مفید بود این وصیت نامه سند رسمی حساب میشه یعنی شماره ثبت و اینا داره و تو سامانه ...

در صورتی رسمیه که توی دفتر اسناد رسمی تنظیم بشه.ببین پدر همسر من میخواست ی ملکی به همسرش بده این راه ها وکیل پیشنهاد داد.چون ارزش خونه بیشتر از یک سوم اموال بود نشد وصیت کنه.صلح عمری کرد نیازی به هیچ چیزی هم نداشت ی سند رسمیه توی دفتر اسناد بعدا با همـن میتونه به نام خودش بزنه و اگرم عوارضی چیزی باشه همون موقع پرداخت میکنه.

همتای مامانم بودم❤

در صورتی رسمیه که توی دفتر اسناد رسمی تنظیم بشه.ببین پدر همسر من میخواست ی ملکی به همسرش بده این راه ...

مرسی گلم

فقط اینکه فک کنم تا عوارض اینا پرداخت نشه مالکیت منتقل نمیشه،یعنی تا مالیات رو یکی از دو طرف معامله پرداخت نکنه نقل و انتقالی صورت نمیگیره

درست میگم؟

ما مشکلیم همین عوارض هست ک اگه کاررب اونجا برسه همه میفهمن احتمالا

ولی وصیت نامه دردسری ظاهرا نداره ولی وصیت دهنده هر وقت بخواد میتونه وصیتش رو عوض کنه

مرسی گلم فقط اینکه فک کنم تا عوارض اینا پرداخت نشه مالکیت منتقل نمیشه،یعنی تا مالیات رو یکی از دو ط ...

اصلا الان با وصیت مالکیتی منتقل نمیشه بخوای مالیات بدی.صرفا ی نوشته اس اگر ایشون فوت کنن شما بخوای با وصیت نامه ب۷ نام کنی اون وقت بلید دنبال مالیات و عوارض باشی

همتای مامانم بودم❤

اصلا الان با وصیت مالکیتی منتقل نمیشه بخوای مالیات بدی.صرفا ی نوشته اس اگر ایشون فوت کنن شما بخوای ب ...

مرسی عزیزم وقتتم،گرفتم

فقط اینکه از طریق نوشتن قولنامه میشی بخش ملک مثلا یک دنگ یا دو دنگ رو انتقال داد؟؟