امتحان نهایی ریاضی و فیزیک از کتاب سخت تره یا سوالا از کتابه؟؟
مثلا اگه فیزیک خیلی سبز و کتاب مدرسه بلد باشم میتونم ۱۷ ۱۸ بگیرم؟
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
عزیزم من بعد از سالها وقفه تحصیلی بزرگسالان امتحان نهایی دادم و فقط با یه کتاب کمک آموزشی شمیی و فیزک رو قبول شدم و ریاضی رو با تبصره قبول شدم باور کن این نمره ها برا شخصی با شرایط من حکم نمره ۲۰ داشت
عزیزم من بعد از سالها وقفه تحصیلی بزرگسالان امتحان نهایی دادم و فقط با یه کتاب کمک آموزشی شمیی و فیز ...
خب ب من چ؟😐
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
گفتم اگه دوست داشته باشی اسم اون کتاب رو برات بگم تا راحت امتحان نهایی ۱۸ به بالا بگیری چون برا من خ ...
اخه گفتی با اون کتاب فقط نمره قبولی گرفتی:|
چی بود اسمش؟
گفتم که اون نمره ها با شرایطی که من داشتم حکم نمره ۲۰ داشت یه کسی مثل شما که نوجوان هستی و وقفه تحصی ...
اها الان فهمیدم😁
خب اسم کتاب چی بود