2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی🥲🌹

روزی بود روزگاری دو دختر زیبا روزی باهم به مشکلی برخورد کردنند و باهم دعوا کردنند.

انها چندین سال بود که دو دوست صمیمی بودن ، یکی از انها که نیکا بود دختری زیبا و خوشگلی بود رنگ چشمانش خاص و پوستش سفید و موهای بلند و نازی داشت. دیگری نیکی نام داشت دختری بود با چهره معمولی و روبه پایین نیکا که دختری زیبا خوش روی بود از کلمات زشت ناپسند هنگام دعوا استفاده میکرد و نیکی با تمام کمال احترام جواب او را میداد بحث انها پایان خوشی نداشت و بلافاصله به مشاوره مراجعه کردنند

مشاور از نیکا خواست تا مشکل را توضیح دهد نیکا بدون هیچ مکثی به حرف های ناپسند خودش ادامه میداد مشاور از نیکی خواست سکوت کند و جواب او را ندهد مشاور که انسانی تحصیل کرده با تجربه بود به نیکا گفت دختر زیبا و خوش رویی هستی اما باطن زشتی داری و اصلا طرز برخورد را بلد نیستی نیکا که سکوت کرده بود و مشاوره همچنان ادامه داد نیکی شاید ظاهر خوبی نداشته باشد اما باطنش زیبا است.

و در اخر مشاور گفت از کوزه همان برون تراود که در اوست