2777
2789
عنوان

سردرد و چشم درد عجیب

2701 بازدید | 9 پست

سلام، من دو هفته پیش سرما خورده بودم و سردرد شدیدی هم داشتم رفتم دکتر عمومی گفت سردردت برا سرماخوردگیه، الان دوهفته گذشته هنوز سردرد و چشم درد میگیرم بعضی وقتا مثلا دو سه روز بعد ول میکنه باز میگیره، الانم رفتم چشم پزشکی گفتم شاید چشمام ضعیفه ولی گفت نه فقط کم آبه ضعیف نیست، خیلی سردرد دارم نمیتونم درس بخونم، موندم چمه چه دکتری برم‌؟؟؟🤕😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سینوزیت ویامیگرن ندارید؟

چون کسانی که میگرن دارندبه هوای سردحساس هستن دچارسردردیک طرفه میشن

سینوزیت هم داشته باشیدبه هوای سردحساس میشیدودچارسردردمیشید

اگه به مسکن تاچندروزجواب ندادیک نوارمغزبگیریدخوبه،شایدریشه ی عصبی واسترس داشته باشه

آرزوی سلامتی دارم براتون

ینی چی، چی مصرف کنم چیکا کنم چه دکتری برم

دکتر گوش و حلق و بینی برو 

تو خونه هم بتونی بخور بابونه یا آویشن بگیری خیلی به تسکین دردت کمک میکنه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
سینوزیت ویامیگرن ندارید؟ چون کسانی که میگرن دارندبه هوای سردحساس هستن دچارسردردیک طرفه میشن سینوزی ...

نمیدونم اینارو دارم یا نه تاحالا که نداشتم ولی آره باد که میخوره به سرم سردرد میگیرم، سردرد یک طرفه چی هست؟ مچکرم ارتون❤️❤️

نمیدونم اینارو دارم یا نه تاحالا که نداشتم ولی آره باد که میخوره به سرم سردرد میگیرم، سردرد یک طرفه ...

اگه یک طرفه سردردداریدودستتون روبزاریدروی شقیقه تون احساس ضربان وتپش داشته باشید،علامت میگرن هست 

کلاخودتون روازمعرض بادوسرمادورنگه دارید

اگه ۲قاشق گلاب و۲قاشق عرق بهارنارنج و۲قاشق عرق بیدمشک داریدباکمی عسل مخلوط کنیدومیل کنید

آرامبخش خوبی هست

کمتر به چشمات فشار بیار ،عصب های بیناییت رو هواشونو داشته باش ،یه عینک مطالعه نزدیک بین بخر دو هفته بزار رو چشمات باشه ببین دوباره همون حالتا به سراغت میان

مرد باشی یا زن؛ مرگ تمامت می‌کند!!!!!!!!!! انسان باش؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ تا جاودانه زندگی کنی ؛.