2777
2789

۴ تا سونو انومالی و ۳ تا دیگ گفتن پسر الان ۳۷ هفته سونو داپلر زده دختر...چون مطمعن بودم نپرسیدم اومدم خونه دیدم نوشته دختر...

نگید دختر چشه و پسر دوستی و ... هضم اش برام سخته اخه ...حالم بده اصن نمیخوام برم سونو مجدد میزارم ب دنیا بیادش اون وقت ببینم 🙂....

هرچند همه حالاتم فرم شکمم وصدای قلب اش مثب یورتمه اسب هس مال دخترم ی طور دیگ بود.....همه چیم با دخترم فرق میکنه اما خوب اینا ملاک نیست ...چون برم و بگه ۱۰۰ درصد دختره میدونم افسرده میشم تو‌این ۱۵ روز مونده تا زایمانم 🥲💔...اگ میخوایی بگی پسر دوستی و دختر چشع ممنون میشم تاپیک نذاری...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به دلت صبر بده چه اتفاق وحشتناکی مطمئنم هیچ مادری تاب این خبرو نداره نه صرفا واس اینکه پسر دوست یا دختر دوسته واس اینکه ۹ماهههههه بهش عادت کرده🥺🥺

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

من نمیگم پسر دوستی .

میگم ناشکری .

دیدم خداوند این موارد را نادیده نمیگیره .یعنی یه روزم مونده به عمرمون، میفهمیم که ناشکری این موضوع چه قدر بد بوده

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عزیزم من بچه اول بودم گفتن پسره🥲😂سیسمونیم کلا ابی بود بدنیا ک اومدم پشمای همه ریخت😂😂😂😂😂

یا خود خدا😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اولین باره میشنوم سونوی انومالی اشتباه گفته چون تمام اندام بررسی میشه اگه پسر باشه بیضه ها باید کامل دیده بشه 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔