2777
2789

چند وقته شدیدا رفته تو مخم که انجام بدم

بیاین زود میزارم

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه پوست خیلی خیلی چربی نداری و قرص هورمونی مصرف نمیکنی و ابروهات تو خالی شده میکرو گزینه خیلی خوبیه به جای اینکه هر روز مداد دستت باشه

❌ کافیه این فرصت رو ببینی❌

آموزش لاین بسیار جذاااب و دوستداشتنی

لیفت و لمینت و بوتاکس مژه و ابرو به روش به روزترین متدهای دنیا

✅صفر تا صد  + پشتیبانی نامحدود +  تضمینی

✅  ۷۰٪تخفیف(دورهُ مجازی و آفلاین)✅

❌❌❌  +++ فقط ۳۹۹ هزارتومان +++❌❌❌

✅فقط با نت و تلگرام آموزش جامع و کامل و صدها نکته و فوت کوزه گری کار رو مرحله به مرحله با جزئی ترین نکات بی نظیر اموزش ببین!!!

ثبت نام  ۰۹۳۰۷۶۳۳۸۰۹

ابرو به این قشنگی

واقعا؟

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
عزیزم اگه پوست خیلی خیلی چربی نداری و قرص هورمونی مصرف نمیکنی و ابروهات تو خالی شده میکرو گزینه خیلی ...

چه ربطی داشت😑

ابروهات قشنگن الکی دست کاری نکن . برونظرات تاپیک های گذشته  کاربران رو هم سرچ بکن  بخون بع ...

من ابروهام خیلی پر تر از این بود الان حس بدی بهشون دارم

من ابروهام خیلی پر تر از این بود الان حس بدی بهشون دارم

تقویتشون بکن حالا ببین چی بزنی بهتره . بدت نیاد  فاصله ی ابرو با چشت نزدیکه بیشتر از این بود ، نمیتونم حدس بزنم چطور میشه. مگه اینکه قسمت های بالایی ابروت پرپشت بود . 

تقویتشون بکن حالا ببین چی بزنی بهتره . بدت نیاد  فاصله ی ابرو با چشت نزدیکه بیشتر از این بود ، ...

مرسی از نظرت عزیزم❤️