2777
2789
عنوان

بخیه های زایمان طبیعی 😭

1448 بازدید | 45 پست

بچه ها من جمعه زایمان طبیعی کردم،مردم و زنده شدم،خونریزی شدید کردم،بخیه هم خوردم😕چیکار کنم تا بخیه هام عفونت نکنه،دکتر گف سشوار بگیرم و خشک نگه دارم،همین کار رو هم میکنم،شما چه تجربه یی داشتین،ممنون میشم بهم بگین.

امروز مادرشوهرش ب زور بتادین توی آفتابه ریخت ک استفاده کنم،منم همه شو ریختم توی دستشویی🤣الکی گفتم آره خودمو شستم باهاش،ولی میدونم ک نباید بتادین استفاده کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون شامپو بچه با اب قاطی کن بریز رو بخیه هات بعدشم سشوار بکش  بتادینم فک نکنم ضرر داشته باشه من چن باری با پنبه زدم روی بخیه ها 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

من که خداروشکر سزارین  رفتم تجربه ایی ندارم ولی مامانم  یادمه سر ابجیم تو بتادین میشست   خیلی هم درد داشت ۱۰ سالم بود کاملا یادمه  چقدر گریه میکرد  از درد  بخیه هاش  کی گفته یعد طبیعی  راحتی   والا نمیدونم 

بتادین که خوبه دکتر به من‌گفت تو اب بتادین بریز باهاش خودتو بشور قرص سفکسیم هم داد با سشوار هم خودتو خشک کن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

سلام

قدم نورسیده مبارک

من خودم فقط تو اب گررم تو تشت بزرگ مینشستم و بعد میومدم قشنگ خشک میکردم 

نوار بهداشتی بزرگ استفاده میکردم و زود زود عوض میکردم

شلوار یا دامن گشاد بپوش حتما و اینکه تا بیست روز اصلا نشین یا اگر نشستی حالت تکیه دادن و لم دادن باشه یطور که اون ناحیه یکم بالاتر باشه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻