2777
2789
عنوان

بخشش خیانت

1002 بازدید | 105 پست

سلام

شوهرم چندین بار خیانت کرده پیامک هاشو دیدم یه بارم عکس هاشو پریشب دوباره چتشو دیدم با یکی که گفته بود تو قول دادی اگه با زنم خوب باشم باهام هستی و من دوستت دارم اونم گفته بود زن داری نمیخوام باهات باشم

بیدارش کردم خواب بود خیلی هم خسته بود بهش گفتم دعوا راه انداختم با لگد زدم بهش ولی اروم بلند شد کتکم زد و گفت حق نداشتی گوشیمو چک کنی کارشم گردن گرفت ولی یه معذرت خواهی نکرد بعد گفتم منو ببر اورد خونه بابام بعد سه روز هنوز یه زنگ نزده

به خانوادشم چیزی نگفته

چهار ساله از عقدم میگذره و یک سال و نیم که عروسی گرفتیم بچه هم ندارم

۱۷ سالمهچند دفعه بهش فرصت دادم ولی ادم نشده همش میگه دوستت دارم حتی گریه میکنه میگه بدون تو میمیرم از من شش سال بزرگتره

خانوادم میگن فرصت دوباره بده درست میش

چیکار کن

بعضیا سر زنشم میکنن که چرا طلاق نمیگیر

خانوادم میگن طلاق ن

ولی من چیزی واسش کم نزاشتم چهرمم خوبه همه میگن خوشگل

خواهش میکنم سر زنشم نکنین ولی من هنوزم دوسش دارم دلم واسه خونه زندگیم تنگ شده ولی از اینده میترسم که اگه بچه دار شدم چیکار کنم دیگه راهی واسه بخشش نذاشته 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

۱۷ سالته شوهر کردی خیانتم کرده بابا چه خبره ای کاروان آهسته ران

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خوانوادت ۱۳ سالگی شوهر دادن؟

حیف نیس تو ۱۷ سالگی خودتو پیر کنی با این آدم که درست بشو هم نمیشه مطمئن باش

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

چرا خوانوادت ۱۳ سالگی شوهر دادن؟ حیف نیس تو ۱۷ سالگی خودتو پیر کنی با این آدم که درست بشو هم نمیشه ...

ابنجا رسمه 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

۱۷ سالته؟؟

خانواده ات انتظار دارن تو ۱۷ سالگی خیانت ببینی و هیچی نگی و ادامه بدی همچنان.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
بنظر من بخشیدن خیانت یعنی خیانت به خودت

بابام میگه پشتتم ولی طلاق نه از طرفی توی این خونه نمیتونم بمونم منظورم خونه بابام ولی دلم نمیخواد به اون زندگی برگردم