2777
2789

دخترم چهل روزشه خیلی دل درده ، روده هاش صدا میدن وقتی میخواد ببخشیدا باد معدشو ول کنه کلی زور میزنه و گریه می‌کنه 

دکتر بردم گریپ میکسچر و پدی لاکت داده شما تجربه ای ندارید ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینا که داده عالیه فقط گریپ میکسچر انگلیسی اگه بگیری عالیه ،اسمش نرس هارویز هست

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

خودت چهارزیره دم کن بخور اگر شیر خودتو میخوره

اگر ساعت مشخصی دلدرد میشه یعنی کولیک داره

درمانشم فقط اینه ک گرمیچر رو نیم ساعت قبل از شروع دردا بهش بدی وقتی شروع بشه دردا دیگه فایده نداره دارو بدی

با صدای هود و جاروبرقی ویا سشوار آروم میشه، یا صداهای سفید رو دانلود کن پخش کن واسش. 

وقتی زور میزنه و هی بیدار میشه این صداها رو پخش میکنم ولی بازم بیدار میشه 

مگه اسهال داره که پدی لاکت داده؟ قطره دایمتیکون بده

پدیرلاکت یه پرو بیوتیک هست برای عملکرد بهتر دستگاه گوارش

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

دخترم اینطوری بود طب سنتی گفت روزی چند قطره روغن زیتون بریزم روی شکمش دور نافشو در جهت عقربه های ساعت با دوانگشت ماساژ بده انجام دادم جواب گرفتم 

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻

شکمشو برخلاف عقربه ساعت ماساژ بده یه ذره وازلین بمال در مقعدش پاهاشو جمع کن تو شکمش دایره وار و اروم بچرخون خیلی کمکش میکنه.من این کارا رو مرتب  برا پسرم میکردم خداروشکر هیچوقت دلدرد نداشت 

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

اگه شیر خودت رو میخوره خیلی تو تغذیه باید رعایت کنی