2777
2789

تاحالا براتون پیش اومده نامزد سابقتون بیاد ازتون حلالیت بگیره یا بگه من ازدواج کردم؟

ما چند ماه پیش تموم کردیم واقعا هم نامزد بودیم اما نشد دلیلشم نپرسین.حالا از شهریور تاحالا داره تو اینستا به من درخواست فالو میده.میخواد باهام حرف بزنه چون دایرکتم بستس باید تو فالورام باشه تابتونه پیام بده.مادرش مهر ماه زنگ زده بوده به رل آخرش و گفته بوده حلال کن پسرمو زن گرفته.خانوادشم به من دسترسی ندارن خطمو عوض کردم.ب نظرتون هدف خودشم اینه که بخواد اینو به من بگه یا حلالیت بگیره؟؟

خب جوابش روبده

قبل ازدواجت بزارشرش به کل قطع بشه

ببین چی میگه

به منم بگوچون کنجکاوشدم بدونم چکارت داره حالاکه زن گرفته

نکنه شوهرمنم زنگ زده به دوست دخترای قبلش؟!😶😶🙄🙄🥴🥴🥴🥴🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن چه فرقی میکنه ، حلالیت بخاد یانه ؟  بره به درک .

من خاستگار اومد چند دفعه قبولش نکردم ، به زور مادرش ازدواج کرد ، اومد به مادرم گفت اگه قبولم میکنن همین الان زنمو طلاق میدم ، تازه ۱۰ روز ازدواج کرده بود .

روز خوش

خب جوابش روبده قبل ازدواجت بزارشرش به کل قطع بشه ببین چی میگه به منم بگوچون کنجکاوشدم بدونم چکارت ...

طرف ول کرده رفته زن گرفته چه شری میخواد بشه ؟

کسیکه زن داره باید از همه جا بلاک شه چون یه تماس یه فالو ممکنه خیلی مشکلات بوجود بیاره

اسی جون توخودت هنوزدلت باهاشه😜😜😜😜

ولی فراموشش میکنی

بعدی بیادمیگی کاش این ازاول نبود

ولی حرف بزن

طوری که انگاربه لطف مهرومحبت گذشته جوابش رودادی والان هیچی توی دلت نداری

منم کردم،اتفاقاهمسرم هم بودن

طرف کلی گریه وزاری و.....

اصلاانگارنمیشنیدم

بعدبااحترام خداحافظی کردم وتمام

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣