2777
2789
عنوان

سن بازنشستگی کارگر کردن 35

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 56 پست
سربازی جزو سابقه نیست  یعنی دولت برات رد میکنه ولی باید اخرش ۲سال اضافه بدی

میتونی مدت سربازی رو جزء بیمه ات بیاری یه مبلغی باید رداخت کنی و اکثرا بصورت قسطی \رداخت میکنن و جز سابقه بیمه منظور میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی مدت سربازی رو جزء بیمه ات بیاری یه مبلغی باید رداخت کنی و اکثرا بصورت قسطی \رداخت میکنن و جز ...

قانون عوض شده 

همسر ن ۲سال براش رد شده ولی اخر سر ۲سال اضافه تر داد بجاش سابقه اش دوسال بیشتر شده 

نمیتونی بخری 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
قانون عوض شده  همسر ن ۲سال براش رد شده ولی اخر سر ۲سال اضافه تر داد بجاش سابقه اش دوسال بیشتر ...

همکار من امسال سربازیشو خرید و همین هفته گذشته آخرین قسطش رو داد دیروز نگاه کردیم خدمت 17 ماه سربازیش به سابقه کارش اضافه شده

همکار من امسال سربازیشو خرید و همین هفته گذشته آخرین قسطش رو داد دیروز نگاه کردیم خدمت 17 ماه سربازی ...

همسر منم ماه پیش بازنشسته شد.  دقیق ۲سااال اضافه تر داد😂😂

نه خبرش رو شنیدم بین 20-30 سال سابقه به ازی هر سال کسری 2 ماه

کپی خبر رو براتون میذارم  این خبری که من تو خبرگزاری دیدم البته باید به تصویب شورای نگهبان هم برسه ظاهرا و امیدوارم که تصویب نشه . به هر حال تا بخشنامه نشه ملاک عمل قرار نمیگیره 

🔺️سن بازنشستگی افزایش می‌ یابد

🔹نمایندگان مجلس در ادامه بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه طی مصوبه‌ای به منظور کاهش ناترازی صندوق های بازنشستگی، سن بازنشستگی را برای گروه های مختلف افزایش دادند.

🔹بر این اساس: ۱. بیمه پردازانی که ۲۸ تا ۳۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنها برای بازنشستگی اضافه نمی‌گردد.
🔹۲. بیمه پردازانی که ۲۵ تا ۲۸ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازاي هر سال تا زمان بازنشستگی دو ماه اضافه می‌گردد.
🔹۳‌. بیمه پردازانی که ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی سه ماه اضافه می‌گردد.
🔹۴. بیمه پردازانی که مطابق قوانین ۱۰ تا ۲۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی چهارماه اضافه می‌گردد.
🔹۵. بیمه پردازانی که مطابق قوانین تا ۱۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی پنج ماه اضافه می‌گردد.

همسر منم ماه پیش بازنشسته شد.  دقیق ۲سااال اضافه تر داد😂😂

نمیدونم چی بگم الان یکی از همکارهای من ماه دیگه بازنشسته میشه با احتساب مدت سربازیش و تو ماه 10 باید برای بازنشستگی اقدام کنه اگر مال اونم قبول نکنن پس خرید سربازی یه کار بیخوده

نمیدونم چی بگم الان یکی از همکارهای من ماه دیگه بازنشسته میشه با احتساب مدت سربازیش و تو ماه 10 باید ...

البته همسر من قبل از سربازیش بیمه بوده 

۱۷سالگی بیمه شده ۱۸رفته سربازی

دولت دو سال براش رد کرده پول نداد چون یه قانونی هست از یه سالی به بعد باید پول بدن مثلا عموی شوهرم پول داد خرید 

ولی همسر من پولی نبود اما اخر سر ۲سال اضافا ااد چون سربازیش سختی کار بهش تعلق نگرفت و بازنشسته نکردن 

یعنی باید ۲۰سال کااامل میداد اما وقتی بازنشسته شد حکمش ۲۲سال بود

یعنی از سختی کار استفاده کرده ؟ متاسفانه اداره کار اونقدر تبصره و ماده داره که ما خبر نداریم یهو از جیبشون یه تبصره در میارن که یا حقوق کمتر بدن یا سنوات رو حساب نکنن . ما داشتیم با 35 سال سابقه با احتساب سخت و زیان آور برای بازنشستگی اقدام کرده ولی 30 سال رو براش قبول کردند و الان حقوق 30 روز رو میگیره

ببین مثلا یه کارگری با میزان درامد کارگری باید بیمه پرداخت کنه قبلا ۳۰ سال پرداخت میکرد بعد مثلا ۶۰ ...

نه دیگه این قانون فقط برای سن تا ۶۲ سالگیه..بعد از اون ین بازنشسته میشه