2777
2789
عنوان

دندون عقلم نیاز به عمل جراحی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 22 پست
دختر اسمش جراحی هست نیم ساعتم نمیشه اصلا خبر نمیشی برا شوهرم گفتن حراجی میخاد رفت پیش یه دکتر دیگه ب ...

چه جالب 

برا همسرتون هم کج بود ؟ 

امیدوار شدم با کامنتت

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
دقیقا اصلا جا نداره دهنم  آخه این دوتا پایین به دندانپزشک خانوم نشون دادم گفت من نمیکشم خطرناک ...

چون رو کانال عصبِ هر کسی قبول نمیکنه

خدایی نکرده عصبت آسیب ببینه تا مدت‌ها فک و صورتت و قسمتی از زبونت بی‌حس میشه

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون رو کانال عصبِ هر کسی قبول نمیکنه خدایی نکرده عصبت آسیب ببینه تا مدت‌ها فک و صورتت و قسمتی ...

پس باید جراحی کنم 

شنیدم اونم عوارض داره 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
چه جالب  برا همسرتون هم کج بود ؟  امیدوار شدم با کامنتت

اونم کلا تو گوشت بود تاجش بیرون بود اسمش جراحی هست چون باید از تو لثه بیارن بیرون تو اتاق عمل انجام میدن با بی هوشی یا بی حسی کامل وقتی تموم بشه نهایت یکی دو روز جاش درد دارع با مسکن تموم میشه نترس من خودم کسی بودم اسم دندون پزشکی میومد دست و پاهام میلرزید وقتی یکی کشیدم دیدم هیییچ ترسی نداره توام استرس نگیر ممکنه بدون جراحی راحت بکشن برو جای دیگه هم نشون بده

برو پیش دندون پزشک با تجربه باهاش مشورت کن برا اونا هیچ کاری نداره یا میکشن یا لثه تو یکم برش میزنن که همون جراحی میشه تموم میشه خلاص میشی از این وضعیت اول و اخر باید بری 

عزیزم تو اون تاپیک جوابتو ندادم منم یه مدت مریضم مامانم بهم میگه چشمت زدن اینقد بخودت رسیدی رفتی بیرون .بنظرت اصلن ربطی داره این همه آدم خوشگل خوشتیپ و همیشه تو تفریح هستن .بعدش شاید استاتر دیده همه نگران نگار حلما هستن تاپیک زده که پیگیر ایشون هم باشن بعدش یه دسته گل که طرف بنویسه غلط کردم چه جذابیتی داره من خودم اصلن از مردای بدبخت که خودشون حقیر می‌کنن بدم میاد البته شوهر من گاهی این جوری میشه و در این حد فجیع نیست ‌.الانم که مثال رفته باز پشیمون نیست میگه ببخشید کاری کردم بقیه حسرت بخورن😐شما تاپکای قدیمش که پربازدید میشد میترکید رو اگ میدیدی متوجه میشدی .آدمای اینجا هم حساس هستن آخه اصلن پز بده مهم نیست که مگ آشنای ما بزار راحت باشه سرگرمی همه بخونن رد بشن😎

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
عزیزم تو اون تاپیک جوابتو ندادم منم یه مدت مریضم مامانم بهم میگه چشمت زدن اینقد بخودت رسیدی رفتی بیر ...

بله دقیقا 

عزیزم خیلی ربط داره بگو مگو راجب زندگی شما بار منفی داره و باعث بهم خوردن زندگی، سلامتی میشه 

بخدا یکماه تمام دندون درد کشیدم سر همین دیگ رفتم دندون سالمم کشیدم 

متوجه حرفات هستم کاملا 

اون کاربر حس مقایسه و دیده نشدن برای خانومی اینجا داشت حالا خدا بهش رحم کنه