2777
2789

نیت کردم واسه من مرسی

اهالی یک دهکده🏡 تصمیم گرفتند تا برای نزول باران☁💧 دعا کنند.درروز موعود همه مردم برای مراسم دعا در مجلس جمع شدند و تنها یک دختر بچه 👩با خودش چتر ☔آورده بود و این یعنی ایمان.!💚(این کاربری دست دونفره من و خواهرم شادی ).

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم برام بگیر 

هرگز دلباخته ی کسی چیزی یا مقامی نشو که توان رسیدن به آن را نداری،دوستی نسبت به چیزی قبل از فراهم بودن آن اشتباه است.

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستار پایان، محکوم ب ادامه..‌.
نیت کردم واسه من مرسی

دوران انتظار به سر رسیده و مسافری که منتظر بازگشتش بودی سر می‌رسد و از آمدنش هم خوشحال است

دوران انتظار به سر رسیده و مسافری که منتظر بازگشتش بودی سر می‌رسد و از آمدنش هم خوشحال است

خیلی ممنونم ازت لطف کردی 

اگه سختت نیست واسه خواهرم شادی هم بگیر به نیت حاجت دلش

اهالی یک دهکده🏡 تصمیم گرفتند تا برای نزول باران☁💧 دعا کنند.درروز موعود همه مردم برای مراسم دعا در مجلس جمع شدند و تنها یک دختر بچه 👩با خودش چتر ☔آورده بود و این یعنی ایمان.!💚(این کاربری دست دونفره من و خواهرم شادی ).
برای منم بگیر ..نیت کردم لایک کن گرفتی قشنگم

سعی کن به آنچه داری قانع باشی همیشه با قناعت زندگی کن که محتاج کسی نشوی.به آنچه نیت کردی میرسی،خود را ارزان مفروش

سلام، منم نیت کردم

قدر ایام را بدان و به اتفاقاتی که در حال وقوع هست فکر کن.سرنوشت انسان ها متفاوت است

خیلی ممنونم ازت لطف کردی  اگه سختت نیست واسه خواهرم شادی هم بگیر به نیت حاجت دلش

در هر کاری که انجام میدهی خلوص نیت داشته باش و آن را برای خدا انجام بده.روابط خود را با دیگران محکتم تر کن و قدر لحظات را بدان