2821
2789
عنوان

شوهرم بهم نگفته از خواهرش پول گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا همینو بهش بگو. و بگو لطفا دیگه دروغ نگو چون اعتماد بینمون از بین بره ممکنه به طلاق برسیم( بترس ...

😐😐😐😐😐طلاق؟؟

حتی حرف عادیشم جالب نیس

پس فردا عادی بشه براش زندگیشون خراب بشه بخاطر این مورد؟

حالا نمیگم کار بدی نبوده قطعا بوده

شاید واسه این بوده خانومش حس بدی نداشته باشه چون بلاخره با خاهرشوهرش ارتباط داره

واقعا این نسخهارو از کجا پیدا میکنین سریع طلاق!!!!!!!

دانشجوی پزشکی🌿💕

😐😐😐😐😐طلاق؟؟حتی حرف عادیشم جالب نیسپس فردا عادی بشه براش زندگیشون خراب بشه بخاطر این مورد؟حالا ن ...

خانم عاقل

درست بخون ببین میفهمی ؟

نفهمیدی یه بار دیگه بخون

منظور این بود اگه دروغ گویی تو زندگیمون رواج پیدا کنه دیگه پایه زندگی خراب میشه

حتی خودمم تاکید کروم که زیاد اسم طلاق رو نیار که عادی نشه

خودتونو قاضی ندونید من اصلا با شما کاری نداشتم

خاک ایران زمین نگهدار تن سرد و بی جانت🤎

خانم عاقل درست بخون ببین میفهمی ؟نفهمیدی یه بار دیگه بخونمنظور این بود اگه دروغ گویی تو زندگیمون روا ...

من خوندم درستم خوندم

میگم شما که تجربه نداریت واسه چی سریع نسخه میپیچی؟اونم طلاق!!همین ی حرف شما ممکنه تو عصبانیت ایشون تو ذهنش بیاد و ی رابطه رو خراب کنی

مگه ننوشتی بگو اگر این رفتارو بکنی ممکنه کارمون به طلاق بکشه!!حرف خودتو بپذیر حداقل

اول فکر کردم ی خانوم متاهل یا سن بالاتر ...هستی

الان دیدم ۱۷ سالته عزیزم

درست میگی نباید ریپ میزدم من از ی خانوم پخته توقع این واکنشو نداشتم شما که ۱۷ سالته بیخیال

دانشجوی پزشکی🌿💕

من خوندم درستم خوندممیگم شما که تجربه نداریت واسه چی سریع نسخه میپیچی؟اونم طلاق!!همین ی حرف شما ممکن ...

درسته درسته

مطمئنن بخش عجیب اینجاست که شما که مثلا پخته و جا افتاده هستید اینطوری به یه حرف واکنش میدید

اسی منظور منو فهمید

لزومی نمیبینم به بحث با یه خانم سن بالا که در حال غل غل و جوشیدنه صحبت کنم

شما دلتون از جای دیگه ای پره ، من منظورمو خوب فهموندم

مواظبت کنید یهو ته نگیرید خانم جا افتاده😉

درسته درستهمطمئنن بخش عجیب اینجاست که شما که مثلا پخته و جا افتاده هستید اینطوری به یه حرف واکنش مید ...

باشه از ترز صحبتت متوجه شدم نباید از اول روت ریپ میکردم

اینم از صحبتت با ی بزرگتر

حس میکنم سال ۹۸ دارم تو روبیکا باهات چت میکنم با این وضع طعنه و صحبتت وای خدای من😂😂من چرا اصن باید روی تو ریپ بزنم چرا باید با تو بحث بکنم اخه

موفق باشی عزیزم

دانشجوی پزشکی🌿💕

باشه از ترز صحبتت متوجه شدم نباید از اول روت ریپ میکردماینم از صحبتت با ی بزرگتر حس میکنم سال ۹۸ دار ...

مشخصه کی روبیکا داشته من که حتی اپشم ندیدم

بهترین کار همینه که ادامه ندیم🌿