2777
2789

سلام هم غار عزیز کی بیدار شدی؟؟؟من دیروز بیدار شدم وقتی اینجا گفتن کرم ۵ میلیونی میزنن به صورتشون منم گفتم کاش بیدار نمیشدم

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه ازایناکه توکارتن بودن سه رول باهم میگرفتم الان یه دوته برداشتم یه دونه ها شدد۴۵ اخه کیسه زباله چراابنقدرشده زیاده والا بعد قیمتارونگاه میکردم باورم نمیشد ک نمیشد همون یهویی بخرمدقیمت نکنم شوک کمتری بهم واردمیشه

وای خدا چقدردرمبارن مگه کرم پتج تومنی میزنن

اهوم گفت کرم زیر چشمم ۳و۵۰۰ .من برگام ریخت گفت کرم صورتم ۵ تومن دیگه خودمم ریختم

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
ازافق کوروش گرفتم تازه برگشت گفت قیمت قدیمه

اونا فک کنم گرون تر میدن