2777
2789

هرچی دوست دارید بنویسید سبک بشید براتون دعا میکنم❤

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من دعا کنید مشکلات پسرم داخل مدرسه حل بشه کلاس اوله

چشم عزیزم ان شاءالله حل میشه

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
کار داداشم جور بشه دلم اشوبه تافردا ازاسترس میپیرم دعا کن محتاجم😭

چشم حتما ❤

فقط غصه خانوادمو دارم که بخاطر من یه وقت صدمه ای بهشون نرسه،آبروشون با کارام نبرم،احمق تر از من نیست ...

ان شاءالله خدا کمکت کنه❤

من کل زندگی مشکله🙃

عزیزم ایشالا روزای خوب زندگی زودتر خودشون نشون بدن بهت🥺❤