2777
2789
یا خداااااا

نگران نباش انشالله فقط زگیله

این کاریه که خودمم انجام دادم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم گرفتی؟    

بله

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
پس خودم چی این وسط

تو نیکی می کن در دجله انداز 

که ایزد در بیابانت دهد باز 

حال فکر نکنی دارم از روی خوشی این حرفا رو میزنم نه چون تجربه شو داشتم گفتم 

دوست داشتی برو خاطرات زندگیم بخون متوجه میشی 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
درمان داره؟

متاسفانه نه

فقط میتونی زائده ها رو فریز کنی،سیستم ایمنیتو تقویت کنی ،هربار که بدنت ضعیف میشه دوباره درمیان

اگر شما هم داشته باشی خودتم ناقلی،یعنی جدا بشی با کسی ازدواج کنی به اونم منتقل میکنی،برای زایمان هم حتما باید سزارین بشین

خیلی نگران نباش دنیا به اخر نرسیده،تو همین سایت سرچ کنی میبینی خیلیا دارن

برو دکتر تا بیشتر راهنماییت کنه

متاسفانه نه فقط میتونی زائده ها رو فریز کنی،سیستم ایمنیتو تقویت کنی ،هربار که بدنت ضعیف میشه دوباره ...

آخه بدبختی اینه خودم سیستم ایمنیم ضعیفه یه بیماری خودایمنی دارم 

چقدر یه آدم میتونه بدبخت باشه آخه