2777
2789
عنوان

امان از چشم بد ،😫 من چشم خوردم

185 بازدید | 9 پست

جریان از این قراره ک ما ی شب رفتیم خونه عموی شوهرم عروس عموش همش از تیپ و قیافه و...من تعریف کرد بخدا نمیخوام بگم خیلی خوشگلم خیلی قیافه معمولی هم دارم .اون شب هم از من تعریف کرد هم از مادر مادر شوهرش که خیلی خوشگله ..از فرداش من درگیر بیمارستان شدم دو سه هفته ای درگیر بیمارستان بودم تا اینکه پنجشنبه عمل کردم بعد از عمل فهمیدم مادر زن عموی شوهرم بیمارستان بستری شده 😐 همونی ک عروسش ازش تعریف کرد واقعن چشمش شور بودا 😕😕😕خدا بهمون رحم کنه 😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلییی اعتقاد دارم به چشم زخم واقعا نابود میشم صدقه زیااااد بردار اسپند هرروووز دود کن تخم مرغ ب ...

بخدا اصن ترکوندم پنجشنبه دوتا عمل باهم انجام دادم هم تخلیع کیست تخمدان هم رحممو کشدم بالا چهار ساعت طول کشید 

بخدا اصن ترکوندم پنجشنبه دوتا عمل باهم انجام دادم هم تخلیع کیست تخمدان هم رحممو کشدم بالا چهار ساعت ...

خدا بد نده عزیزم یعنی همه این کیست ها ومشکل رحم یه شبه باچشم زخم اومد😐ازقبل نمیدونستی ؟

خدا بد نده عزیزم یعنی همه این کیست ها ومشکل رحم یه شبه باچشم زخم اومد😐ازقبل نمیدونستی ؟

ن والا یهو درد پهلو داشتم فکر کردم کلیه هامه پیگیری کردم تخمدانم بود رحمم کلن کنده شده بود از جاش البته ناگفته نمونه من سال ۹۶ هم یبار رحممو بالا کشیدم ...من هیچی مادر مادرشوهرش چی