2777
2789
عنوان

میشه بیاید یه لحظه

272 بازدید | 10 پست

من تو یه آموزشگاه کار میکنم و به حدی از کارم راضی ان که بچه ها فقط واسه اینکه کلاس من کنسل نشه حاضر شدن دو برابر شهریه بدن(واسه این گفتم که بدونید کارم در چه حده)

امروز فهمیدم مدیر آموزشگاه به اون یکی همکارمون تقریباً دو برابر من حقوق میده و من تا الان مثل دیوونه ها حتی حرف حقوق هم نزدم و هرچی برام زدن تشکر کردم

امروز احساس کردم از پشت خنجر خوردم 😁

بعد دیروز برا ترم بعد داشتن برنامه ریزی میکردن و من گفتم که ترم جدید با برنامه کاری فشرده تری هستم تو آموزشگاه ولی امروز بعد متوجه شدن این جریان دیگه نمیخوام ادامه بدم کارمو

به نظرتون کارم اخلاقی نیست؟

فکر میکنم الان وقت شونه خالی کردن نیست و پیدا کردن یه معلم سخته براشون از اون طرف خیلی بهم برخورده و دل چرکینم،چه کنم؟

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی...صفر میشی

از طرفی نمی‌دونم چه بهونه ای بیارم و نرم چون همین دیروز راجع به ترم بعد باهام هماهنگ کردن ولی عین بی انصافی بود کارشون وقتی تمام مدت همه جوره کنار اومدم و حتی حرف حقوق رو نزدم بعد اونا از سادگیم سو استفاده کردن و حقوق من کمتر از تمام همکارامه

عزیزم اینکه درخواست افزایش حقوق بدی حقته 

به مدیر بگو به شغل پردرآمد تری احتیاج دارم 

و کاش حقوقم بیشتر شه در حد حقوق دیگر همکارانم 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینکه درخواست افزایش حقوق بدی حقته  به مدیر بگو به شغل پردرآمد تری احتیاج دارم  ...

از طریق منشی آموزشگاه مطلع شدم میزان حقوق بقیه رو ،من فکر میکردم همه مثل منن

اگه این بحثو مطرح کنم ممکنه اون بنده خدام دچار مشکل بشه 

چون بهش قول دادم که حرفاشو به هیچکس نگم

عزیزم اینکه درخواست افزایش حقوق بدی حقته  به مدیر بگو به شغل پردرآمد تری احتیاج دارم  ...

ضمن اینکه رابطه مون طوری بود که شده بخاطر کار و کلاسهای بی برنامه آموزشگاه برنامه زندگیمو کاملا تغییر دادم

شده بخاطر فقط یه دونه کلاس رفتم و اومدم چون کار آموزشگاه راه بیفته

حالا که متوجه شدم اینجوری باهام تا شده انگار بهم برخورده

از طریق منشی آموزشگاه مطلع شدم میزان حقوق بقیه رو ،من فکر میکردم همه مثل منن اگه این بحثو مطرح کنم ...

واقعا اگه آنقدر کارت خوبه پس به مدیر بگو این مقدار حقوق برام کفایت نمیکنه و از طرف یه آموزشگاه دیکه فلان مبلغ (اندازه حقوق همکارات )بهم پیشنهاد شده 

اگه واقعا منشی راست گفته باشه و کار تو هم واقعا خوب باشه مطمین باش بخاطر نگه داشتنت حقوقتو افزایش میده 

ضمن اینکه رابطه مون طوری بود که شده بخاطر کار و کلاسهای بی برنامه آموزشگاه برنامه زندگیمو کاملا تغیی ...

عزیزم ،،،این زندکی برای آدمای صاف و ساده زیادی گرگه

متاسفانه حق دادین نیست ،گرفتنیه

خیلی رک به مدیر بگو اگه حقوقمو بیشتر نکنید از آموزشگاه میرم 

منم مثل شما توی یه آموزشگاه کار میکنم (آموزشگاه کودک )

قبل این کار پیشنهاد شغلی داشتم از طرف یه آموزشگاه که با منت حقوق ۱۲۰۰بهم پیشنهاد دادن 

ولی الان یجا کار میکنم حقوقم تقریبا بین ۵تا۶تومنه 

جاییکه حقتو ضایع میکنن از حقت دفاع کن 

عزیزم ،،،این زندکی برای آدمای صاف و ساده زیادی گرگه متاسفانه حق دادین نیست ،گرفتنیه خیلی رک به مدی ...

بله عزیزم کلاس آنلاین از زاهدان حتی داشتم که مدیر گفت برام نمیصرفه و می‌خوام کنسلش کنم ،بچه های اون کلاس گفتن تحت هیچ شرایطی نمیخوان کلاسو با من از دست بدن که این بنده خدا گفت پس باید دوبرابر شهریه بدید اونام قبول کردن

گفتن تا من هستم اونام می‌خوان تو کلاسم باشن

کلاسهای حضوری ام که هیچی

ولی من خواهرانه جلو اومدم تا الان

بدون فکر به هیچی هروقت و هر کلاسی دادن بهم اعتراضی نکردم که مشکلی برا آموزشگاه پیش نیاد،جای همکارا اگه بیمار بودن سر کلاسشون رفتم بدون هیچ چشم داشتی ولی وقتی متوجه شدم با هزار منت برا من ساعتی ۵۰ حساب کردن و همکار دیگه ۸۰ اصلا حالم بد شد 

نمی‌دونم چیکار کنم اصلا ادامه بدم یا نه 

آنقدر حالم بد بود که تصمیم داشتم نرم که عواقب کار غیر منصفانه سو ببینه ولی وجدانم اجازه نمیده تو این شرایط دستشو تو پوست گردو بذارم نمی‌دونم 

واقعا اگه آنقدر کارت خوبه پس به مدیر بگو این مقدار حقوق برام کفایت نمیکنه و از طرف یه آموزشگاه دیکه ...

منشی ام راست گفت بنده خدا

گفت من متعجبم حقوق شما بااین تعداد جلسه کمتر از فلانی به تعداد جلسات کمتر از شماست

گفتم ممکنه مگه؟ بنده خدا فیش واریزی نشونم داد

گفتم برا اون همکار مگه ساعتی چقدر میزنید گفت انقدر ولی از من نشنیده بگیرید

میدونید رابطه مون بیشتر دوستانه بود من الان ۴ ساله تو آموزشگاه کار میکنم حتی یکبار نگفتم چقدر قراره واریز بشه برام

کارت به کارت کردن خودشون منم تشکر کردم ولی حس میکنم کارشون منصفانه نبود وقتی من اینقدر بی غرض و صادقانه باهاشون همکاری کردم

بله عزیزم کلاس آنلاین از زاهدان حتی داشتم که مدیر گفت برام نمیصرفه و می‌خوام کنسلش کنم ،بچه های اون ...

عزیزم 

منصفانه رفتار کردن در مقابل کسی که انصاف و برات بکار نمیگیره یعنی بی انصافی در حق خودت 

رک و پوسکنده امروز بگو حقوقم کمه و آموزشگاه دیکه ساعتی ۸۰برام در نظر گرفتن اگه میتونین ساعت کاریمو بیشتر کنید و نمیتونین عذر منو بخوابن 

از این به بعد به محض اینکه گفتن بجای فلان همکارت کار کن یا اضافه کاری وایسا بگو جسارتا پورسانتمو میخوام 

درحال حاضر چون برای خودت ارزش قائل نشدی اونام برای خودت و برای کارت ارزشی قائل نشدن