2777
2789

بچها داداشم11سالشع اصلن نمیدونم چطور باش رفتار کنم فقط دعواش میکنمو...، اصلن درس خو نمیخونه همش تو خیابونه با پسرا  دهن لقم هست، نمیدونم چع کنم درست شه ترخدا اگ تجربه ای دارید بهم بگید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیره بخدا80سالشع بابام، مامام، 49 واسع همی مامام دست تنها نمیتونه 

ببین عزیزم واقعا جای تاسف داره ، کاش ۱۰ سال زودتر دنیا اومده بود . شما نمیتونی جای ‌پدرو براش بگیری ، و اونم چون پسره و کله شقه حرف تورو زیاد گوش نمیده باید از پدرت حساب ببره.

بگو گاهی دعواش کنه پدرت و اجازه نده بره تو کوچه ولگردی کنه، اگه بشه ببرین با بچه های فامیل بازی کنه و در ارتباط باشه

ببین عزیزم واقعا جای تاسف داره ، کاش ۱۰ سال زودتر دنیا اومده بود . شما نمیتونی جای ‌پدرو براش ب ...

ای کاش، میدونم ولی خیلی ها هستن حتی پدر مادر نداشتن بهترینا شدن. رفتار خودم چطور باشع بنظرت؟ خیلی بدرفتاری میکنم باش  ، ارع در ارتباط هستیم ولی وقتی اوناهم میان میرن تو خیابون باز

19

سعی کن باهاش مهربون باشی ،، ازشبخاه از چیزایی که دوست داره برات حرف بزنه.باهاش بازی کن

اگه اهل کتاب هست کتابای مناسب سنشو بگیر تا بخونه

ببرش خونه فامیلامون یا بگو پسرهای اونا بیان با هم وقت بگذرونن و نظاره کن کاراشونو

اگه بشه جایزه برای درساش بدین و از گوشی دورش کنین تا بشه

کلا با یک مشاور کودک صحبت کنتا راهنمایی کنه