2777
2789
عنوان

نرفتم شد دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 48 پست
خب حتما حرفاتون با هم میخونه اما ما فازمون باهم فرق میکنه. مثلا تا میبینه با برادرشوهرم خوب حرف میزن ...

وااای زدی تو خال انقد خرف میزنه بعضی وقتا بخدا مغزم سوت میکشه سنشم بالاس اصلا حرفمون نمیخوره بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اومدین همسایه شدین اگه مستاجرید یه جای دورتر مثلا به شوهرت بگو بریم نزدیک محل کار تو یا دانشگاه من 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اخه من دل خوشی ندارم از مادرشوهرم دلم شکسته. بعد من دانشجوام وقتی میرم فقط حرف بچه میزنن و سنت میره ...

زیاد نسبت بهشون گارد نگیر . حرفیم میزنن یه گوشت در باشه بکی دروازه .

بگو به امید خدا . انشاالله به موقعش به فکر بچه هم میشیم .یا بخند بگو باشه .

بعدکار خودتو کن 

الان اول زندگیتونه حساسی. یه کم بگذره رفتاراشون دستت میاد 

اخه من دل خوشی ندارم از مادرشوهرم دلم شکسته. بعد من دانشجوام وقتی میرم فقط حرف بچه میزنن و سنت میره ...

خونه من طبقه بالای مادرشوهرم وقتی براش مهمون میاد اصلا دعوت نمیکنم خونم اونم انصافا انتظار نداره ولی خوب منن اینجور مواقع شوهرم میگه برو یکی دوساعت بشین یه خودی نشون بده بیا منم میرم لج نمیکنم زوری نیستا ولی میرم ولی دیگه خالش بیاد عمش بیاد دعوت نمیکنم خودم میرم پایین راحت 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

عزیزم من خیلی نمیخوام سر از زندگیم دربیارن. وقتی اونطوری فوری برا خودشون میبرن و میدوزن دوس ندارم خی ...

کار خوبی می کنی 

دوری بهترین راه ه .احترام هم میاره دوری و دوستی

ولی دوری با سیاست 

یکم سیاست نداری دختر خوب برو ولی سکوت کن سرد باش  تنها نرو چند روز یه بار بعد شام با شوهرت بر ...

نرفتم عمه فردا میره،  ببین تا حالا با سیاست رفتار کردم و لی انگار بعد حرفش و ی سری کارای خواهرشوهرم یهو ول کردم و میخوام رو رو بذارم کنار

هر وقت در مورد بچه حرف زدن به شوهرت پاس بده 

بگو من که عاشق بچه هام فلانی میگه بزار دوسال دیگه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
پس چطور آرزو داری همسایه باشی؟ تو یه خونه اید؟ 

ن خونمون مثلا جداست تو یاحیاطیم ولی کلا اونجاییم چون خورد و خوراکمون باهمه و تنهاس مجبوریم فقط براخواب میایم خونمون

نرفتم عمه فردا میره،  ببین تا حالا با سیاست رفتار کردم و لی انگار بعد حرفش و ی سری کارای خواهرش ...

خانواده شوهر و نمیشه قطع کرد کم‌کم کن ولی قطع نه

تو هر مناسبتی مجبوری بری 

اونوقت چطور می خوای بری 

شوهرت هم که پشتت نیست 

کار خوبی می کنی  دوری بهترین راه ه .احترام هم میاره دوری و دوستی ولی دوری با سیاست

ببین منشب اولی ک اومد رفتم سر زدم و فردا شبش هم دعوت کردم.  دیگه زیادی نمیتونم سر بزنم چون حرف بچه میزنن و...  

اره هستم بفرما

عزیزم به نیت بریده شدن مادر شوهرت از زندگیت هر روز بعد نماز صبح و پریودی که نماز نمیخونی ،وضو بگیر  هر صبح نه بار سوره کوثر بخون، به نیت این که همسرت عااااشقت شه وبه حرفت باشه بعد هر نماز واجب یعنی پنج بار سه تا نصر و سه تا کوثر بخون. اینا رو حداقل چهل روز ادامه بده. یعنی جواب هم گرفتی تا چهل روز بخون. یه نشونه بذار لای سجاده یادت نره

سه تا ذکر بهت یاد میدم بزن بالای اجاق گازت و موقع پخت غذا بگو

یا باسط.   ایجاد شادی

یا حمید و یا مجید    با هم، رو شدن فتنه و شر و رفع شدن

یا عفیف.  میل به خیانت و گناه جنسی و ...از بین می‌ره

ذکرها تعداد ندارن تند تند و قاطی پاتی بگو. فقط یا حمید و یا مجید با همه