2777
2789

من دوقلوهامو هفته ۲۴ زایمان زودرس کردم و از دست دادم سال ۹۲.خدا صبرشو میده

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 32 هفته بدون هیچ دلیلی پسرمو از دست دادم تا الان که به وسایلش به جای خالیش به کسایی که بامن باردا ...

عزیزم انشالله به زودی زود یه نی نی دیگه میاد و از اون وسایل استفاده میکنه

من ۳۴هفته و ۴روز بودم که پسرمو از دست دادم تو شکمم مرده بود منو سزارین کردن وضعیت جنین بریچ بود دکتر ...

منم بچم بریچه. نگران شدم🥺

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

آخی چقدر غم انگیزه ،کاملا میتونم درک کنم ، دخترخاله ام ۴۰هفته زایمان کرد بخاطر قصور پزشکی نوزاد کامل وسالمش رو از دست داد ، سختیش اونجا بود که سینه هاش پر شیر شده بود و درد میکرد ولی بچه ای نبود چنگ میزد به خودش و گریه میکرد🥲 من اونموقع مادر نبودم و نفهمیدم دردشو حالا میفهمم

بچه اولت  بود ؟بازم باردار شدی؟علت فوتش چی بود ؟طبیهی یا سزلرین شدی .چند وقت پیش این اتفاق افتا ...

یعنی 1402.8.8

هم نوزادت رو ازدست دادی???

خدا به دلت صبر بده

چقدر عجیبن تاریخای فوت عزیزانتون😔💔🖤

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

چ عنوان و اسمی ک گفتی قشنگه🙂فرشته آسمونی🫠به حکمت خدا دل بسپار خودش دلتو اروم میکنه خواهری🫂

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

[QUOTE=318203578]من فقط ۱۶ روز مونده بود به زایمانم بچه ی اولم سیسمونی چیده بودم و منتظر[/QUOTEببازم باردار شدی چند وقت بعدش؟😔

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

[QUOTE=318204706]چ عنوان و اسمی ک گفتی قشنگه🙂فرشته آسمونی🫠به حکمت خدا دل بسپار خودش دلتو اروم میکنه خواهری🫂[/QUOTEممنون گلم

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺