2777
2789
عنوان

نظرها و تاپیک ها رو ک میخوندم در مورد ازدواج و مجردی و؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 20 پست
منم تلاش می کنم واقعا حرفی نزنم که باعث بشم اثر بد بزارم  ولی بعضی زن ها چیز هایی راجب شوهراشو ...

طلاق خیلی سخته. بودن بچه، پدر و مادری که قبولت نکنند، اغلب زنها درآمد ندارند، مردی که مهریه نده . نمیشه سرزنش کرد زنها رو که چرا تحمل می کنند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طلاق خیلی سخته. بودن بچه، پدر و مادری که قبولت نکنند، اغلب زنها درآمد ندارند، مردی که مهریه نده . نم ...

نه من اصلا سرزنش نمی کنم ولی خوب ما تو خانواده‌مون تو دعوا زنامون مرد رو می‌کنند تو خیابون رسما با داد و بیداد ، داییم خیانت کرده بود خانمش ۳ هفته راهش نداد خونه با بیژامه که تو تنش بود از خونه پرتش کرد بیرون ، بابا بزرگ منم راهش نداد خونه ببین افتاده بود منت کشی ، در آخر اون ۳ هفته رو خونه خالم دلش سوخت براش گفت بهش شب بیا بخواب ولی زود جمع اش کن ، زن دایی من بخاطر بچه هاش داره تحمل می کنه ولی وقتی داییم از حد بگذرونه  صداش در میاد واقعا طلاق تصمیم بزرگیه می خواست طلاق بگیره ۳ تا بچه کوچیک داره ، کجا بزاره بره یا اصلا با بچه ها کجا بره 

نه من اصلا سرزنش نمی کنم ولی خوب ما تو خانواده‌مون تو دعوا زنامون مرد رو می‌کنند تو خیابون رسما با د ...

خیلی سخته. من تعجب می کنم بعضی ها سریع فاز روشنفکری بر می دارند میگن طلاق بگیر. من سیکل دیدم طلاق گرفت. زن تحصیلکرده شاغل دیدم طلاق نگرفت. ما جای اونها نیستیم نمی تونیم قضاوتشون کنیم.