2777
2789
عنوان

کسایی که از کامپیوتر سر در میارن

99 بازدید | 14 پست

میخام کامپیوتر برای نرم افزار های حسابداری بگیرم و ... الان دست دوم این مشخصات رو داره بگیرم یا نه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانیتورش خوبه کافیه

هارد بیشترم داریم الان

سی پی یو یا پردازنده ی اصلیش نسلش خیلی قدیمیه

ویندوز ۶۴ بیت؟ همچین چیزی نداریم، ویندوز یک سیستم عامله ک دونوع ۳۲ و ۶۴ بیتی داره، ربطی ب ویندوز بودن یا مدل دیگه ای بودن نداره ب پردازنده و حافظه و اینا ربط داره

من کار حسابداری حرفه ای نکردم نمیدونم چجوریه ولی جات بودم این سیستمو نمیخریدم

مانیتورش خوبه کافیه هارد بیشترم داریم الان سی پی یو یا پردازنده ی اصلیش نسلش خیلی قدیمیه ویندوز ۶ ...

چه مشخصاتی باید داشته باشه

قیمتش چقدره؟ برای کار حسابداری یه لپ تاپ معمولی کافیه، با زیر ۲۵ تومن می‌تونید نو بخرید.

ایسوس میخاستم بخرم اونم ارزون هاش ۱۵ تومن میگن ضعیفه

ایسوس میخاستم بخرم اونم ارزون هاش ۱۵ تومن میگن ضعیفه

هر کی اینجا از دید خودش نظر میده، تو باید با توجه به شرایط خودت تصمیم بگیری. من باشم هیچوقت کامپیوتر دست دوم نمیخرم. اما اگه بودجه کافی نداری این ۴ تومن خیلی ارزونه و مشخصات سیستم برای حسابداری کافیه فعلا می تونه کارتو راه بندازه. بگیرش تو مهلت تستش همه جوره باهاش کار کن تا مطمئن بشی ایراد سخت افزاری نداره.

اگرم میتونی بیشتر هزینه کنی با حدود ۲۰ تومن میتونی یه لپ تاپ نو ایسوس یا لنوو بخری.

هر کی اینجا از دید خودش نظر میده، تو باید با توجه به شرایط خودت تصمیم بگیری. من باشم هیچوقت کامپیوتر ...

مدل خوب سراغ دارین