2777
2789

دوستان درباره ارز اطلاعاتی دارید همسرم درامدشو بهم نمیگه یعنی کلا چیزی بهم نمیگه فقط یکی دوبار فهمیدم با تلفن با کسی صحبت میکرد و از ارز میگفت تاجایی فهمیدم ماهیانه حدودا ۲۰ ب بالا میاد توحسابش همچین چیزی هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هست بعضیا درآمدشون از ارز خیلی بالاست مثلا چندصدمیلیون هم درمیارن

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
احتمالا داده کسی براش خرید و فروش میکنه  ارز دیجیتال یا دلار

اره فکر میکنم یفنر براش اینکارو میکن چون قبلا ها یکی از آشناهامون ک هلندزندگی میکنه این پیشنهاد رو بهش داده بود

مگه ارز و دلار یکی نیست عزیزم؟؟

شما از کجا فهمیدی ک ینفر براش اینکارو میکنه؟

اره فکر میکنم یفنر براش اینکارو میکن چون قبلا ها یکی از آشناهامون ک هلندزندگی میکنه این پیشنهاد رو ب ...

ارز دیجیتال با دلار فرق میکنه 

و اینکه اگه خودش ترید می‌کرد شما اطلاع داشتی 

خداجون خودت کمک کن
خب ماهیانه میاد تو حسابش عزیزم ؟؟؟ ضررهم داره؟؟؟

آره ممکنه ضرر هم بکنه ولی ماهیانه نیست شما ترید میکنی جفت ارز خرید و فروش میکنی هر وقت خواستی میفروشی پولشو میریزی تو کیف دیجیتال بعد از صرافی به ریال تبدیلش میکنی

شبیه بورس ایرانه دیگه فرقش اینه این جهانیه 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عذر میخام فرقشون میگید؟؟ اها پس احتمالا ینفر دیگ براش انجام میده

دلار که مشخصه میری صرافی خرید میکنی

ولی ارز دیجیتال اینترنتی خرید میکنی و میفروشی مثل بیت ک و ی ن و اتریوم و خیلی اسمهای دیگه

تو گوشیش ببین صرافی نصب کرده؟

خداجون خودت کمک کن
ممنون

فقط طلاق عزیزم. شوهری ک ندونی داره پولاشو چکار میکنه ب درد لای جرز هم نمیخوره

شوهر باید مو ب مو بیاد تعریف کنه چ اتفاقاتی افتادههه حتی خونه ننه ش

شوهر فقط ممدرضا خودمممم

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج