2777
2789
قانونای سفت سوختشون فقط برای ملته اگه برای خودشونم اینقدر دقیق بودن اینهمه اختلاس وپولشویی نبود تو ک ...

آره

چون قانون رو خودشون نوشتن خودشونم مث باقلوا دورش میزنن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

این همه پیجی که دارن کار میکنن و فروششون اندازه ماس هیچ کدوم از این حرفای شما رو نمیزنن. 

ببین حتی بگی خودمو شوهرم و کارگاهتو خانوادگی معرفی کنی اگر یکی از پرسنلت بره شکایت و ثابت کنه اونجاحقوق گرفته کسب و کارت از حالت خانوادگی خارج میشه  مگه میشه مالیات حقوق نداده باشی!!!! پس این افرادی ک عنوان میکنی براشون از درامدم هزینه کردم باید ب دارایی ریز بگی پولت جیشد مجاخرج شد چقدش سود چقد هزینه

حقوق و بیمه جز هزینه هات هستند گ ب مالیات گفتی خودموشوهرم پیس لیست پرسلنت چی میشه قرارداداشون!!! 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنگ کردم من آنلاین شاپ دارم فروشم کمه الان  باید ماهم مالیات پرداخت میکنیم به خاطر تراکنش بانکی ...

فروشت از حد یه کسب و کار خونگی بیشتر بشه دیگه حسابرسی ورود میکنه و بله باید مالیات بدی

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

فروشت از حد یه کسب و کار خونگی بیشتر بشه دیگه حسابرسی ورود میکنه و بله باید مالیات بدی

اهان چه بد وقتی با تلاشت میخوای یه لقمه بره دهنت ازت میگیرن

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
اهان چه بد وقتی با تلاشت میخوای یه لقمه بره دهنت ازت میگیرن

ببین اتفاقا قانون بدی نیست بشرطی که درست و متعادل اجرا بشه

نقص خیلی زیاد داره

چی بگم که اگه بگم الان میترکم بعد همین یه مورد کافیه که بفهمی اون بالا بالاییه که اسمشو نمیارم همه چ ...

هعی…

اگر شخص حقیقی باشه ( مثل x فروش های سیستان و بلوچستان) ، از سال ۴۰۲ بازم نتونستن فعالیت کنن... علتش ...

درجریان هستم توی جلسات پرسنل مالی محل کارم هستم گزارش کار حسابدار هارو توی روز میدن میدونم رول چطور دستور پرداختها واریزا بحساب فروشگاههاچون شرکت ماهم بعصاخریدهای چندصد میلیونی داریم از ی شرکت فروش متلا فلان وسیله ولی برااینکه مالیات ندن فک میکنن کدملی خودشون رو بدن حله هرچقدم توضیح میدن بچهافایده نداره ک عملا فرق نداره حساب حقیقی یاحقوقی بعصیا برا کد اقتصادی داذن مقاومت دارن

میان با کارت خانوادهاشون کارمیکنن بهر حال هر دوگرده رصد میشن 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

شرمنده اسی 

تاپیک زدم ولی فک نکنم کسی دیده باشه 

تو روبیکا یه کانال هست به اسم پوشاک ماهلین توروخدا اصن خرید نکنین ازش به هرکیم که میشناسین اطلاع بدین 

کلاهبرداره خیلیا رو تیغ زده تاالان ایقدم آدمینش بددهن و بی ادب خدا ازش نگذره 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

اجازه بده باور نکنم کسی که اظهارنامه مالیاتی داده اینا رو نمیدونه

چرا باور نکنی؟خیلی هم قابل باوره ایشون داره بعنوان شخص حقیقی فعالیت میکنه هرسال یه اظهارنامه میده دفتر پیشخوان براش ارسال مبکنه و تمام،،تکالیف مالیاتی اش مثل شما که شرکت هستین و شخص حقوقی نیست چیز عجیب و غیر قابل باوری نیست و اصلا هیج ربطی هم به بیمه نداره بنده خدارو‌ چرا گمراه میکنین وقتی اطلاعات کافی ندارین این به شخص حقیقی ایه که یه درگاه پرداخت داره فعلا نه صورت معاملات رد میکنه نه لیست بیمه نه ارزش افزوده و هنوز مشمول سامانه مودیان هم نیست همه اونایی گفتی برا شرکتها بود

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
چرا باور نکنی؟خیلی هم قابل باوره ایشون داره بعنوان شخص حقیقی فعالیت میکنه هرسال یه اظهارنامه میده دف ...

خب شما که میدونی منو روشن کن

تو اظهارنامه مالیاتی باید ریز هزینه رو بگه (خودشم گفت میگم)

تو ریز هزینه حقوق خودش و همسرش (حداقل) مشخصه 

اون حقوق بدون بیمه غیر ممکنه

ایشون چطوری بیمه رد نمیکنه؟!

برا خودشم رد نکنه برای همسرش باید رد کنه دیگه!

از طرفی درگاه پرداخت خودش داستانای خودشو داره

اونم تو گردش مالی یک ماه ۱/۵ میلیارد!

حتی از خیلی از شرکتها بیشتر