2777
2789
👌👌👌 دقیقا  حتی طلافروش ها هم قبلا بدون مغازه میتونستن فعالیت پنهان کنن .الان طلافروشی نداش ...

آره بابا اصن تو این حجم تراکنش و مالیات امکان نداره بیمه رد نشه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

👌👌👌 دقیقا  حتی طلافروش ها هم قبلا بدون مغازه میتونستن فعالیت پنهان کنن .الان طلافروشی نداش ...

و بخاطر همینه بعضی از کارتخوان های سیار حذف شدن و باید کارتخوان فعال بگیری ک مالیات بیاد سروقتت😁

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم اظهار میکنیم ریز هزینه ها رو ولی بالاخره باید از یه طریقی ما باید اطلاع داشته باشیم که چیکار ک ...

تو ریزهزینه حقوق‌ها رو مگه اعلام نمیکنی؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ببین کسی که مالیات میده نمیتونه بیمه نداده باشه اصن یعنی هیچ جوره نمیشه

اره میدونم فرم خوداظهاری ک پرمیکنی بعدم ریز جزئیاتو ک مینویسی حق بیمه ثبت میشه فرم بیمه باید بری پر کنی تو سایت طرفت امضا کرده باشه قرار داد نوشته باشی

دردسر زیاد داره!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

مالیات بر حسب خرید و فروشه نه گردش 

اگر حساب حقیقی باشه گردشه و ورودی های حسابه شخص حقیقی بیشتر 500تااگ اشتبانکنم درسال اگر واریزیداشته باشه مشمول جریمس

براهمین بعضی شرکتاورودیها ن صرفا خرید یافروش. بهردلیلی ورودیاسون رو تو کارت چندین شخص از خانوادشون انجام میدن

شخص حقیقی اگر تراکنش مالیش بیش از حد تعیین شده باشه باید اظهارنامه پر کنه ممکنه تاچندسال اصلا دنبالش نیان یدفه دیدی ریختن رو خونه زندگیش حتی شماره حساب افراد خانوداشم رصدمیکنن همه چیومیبرن

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
اره میدونم فرم خوداظهاری ک پرمیکنی بعدم ریز جزئیاتو ک مینویسی حق بیمه ثبت میشه فرم بیمه باید بری پر ...

درسته 

کسب و کاری که ۳۰۰ متر فقط انباری داره کوچیک محسوب نمیشه

پس حتما حقوق و بیمه و اینا داره 

خب یعنی خودشون باید میومدن سراغم؟

شما باید کسب و کارت تعطیل شده باشه تا الان .

ما تمامی طرف حساب هامون حتی سیستان و بلوچستانی های بینوای محروم هم رفتن اداره دارایی .مجبور شدن برن.کسب و کارشون را بستن تا اظهارات خودشون را بدن به اداره ...

جسارتا فکر میکنم شما آنلاین شاپ تون یا از خودتون نیست یا جزوی از آنلاین شاپید که حقوق میگیرین .

چون به کل بی اطلاع از تمامی قوانین کشور بودین ...

من همیشه خوشحال میشم زنی بالنده باشه و حقوق میلیاردی داشته باشه .

ولی خب حرفاتون خیلی بدون دانش بود.

الان دو نفر تو این تاپیکن که دارند خیلی قشنگ توضیح میدن قوانین رو .اینها بگن میلیاردی درآمد دارند من باورم میشه .چون دقیقا مطلعن .شما اصلا انگار تا حالا مسائل مالی و حسابداری را هم نشنیدین 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نه میگیم خودم و شوهرم کار میکنیم 

شوخی میکنی باهامون نصفه شبی؟

شما باید حقوق پرسنل ولو شوهرت باشه رو اعلام کنه و درصد حق بیمه رو بدی 

کد بیمه بگیری و…

مگه میشه بگی من و شوهرمیم اونا هم بگن باشه؟!

شما باید کسب و کارت تعطیل شده باشه تا الان . ما تمامی طرف حساب هامون حتی سیستان و بلوچستانی های بین ...

گل گفتی👌🏻👌🏻

درسته  کسب و کاری که ۳۰۰ متر فقط انباری داره کوچیک محسوب نمیشه پس حتما حقوق و بیمه و اینا دار ...

کسب کار کوچیک فقط مشاغل خانگیه این محوز کلان میخواد...مجوز و جواز کسب میخواد!

فکر کنم داره دورشون میزنه یجوری...ب ضررش میشه اگر بفهمن.

بعدم جریمه میبرن براش وحشتناک

شما باید کسب و کارت تعطیل شده باشه تا الان . ما تمامی طرف حساب هامون حتی سیستان و بلوچستانی های بین ...

نه والا سایت ما ب درگاه پرداخت وصله سال اول که معاف از مالیات بودیم سال دوم هم فروش سالانمون ۵ میلیارد بود و براش اظهارنامه اینترنتی پرکردیم و مالیات تعیین شد. همین! سال سوم فروشمون بالا رفته و هنوز سر سال مالیات نیومده ببینیم چی میگن

پیج چی دارین؟

طنز

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
کسب کار کوچیک فقط مشاغل خانگیه این محوز کلان میخواد...مجوز و جواز کسب میخواد! فکر کنم داره دورشون م ...

ببین نکته اینه که امکان دور زدن نیست 

حتما تا الان تعطیل میشد 

اینو شنیدم ولی فعلا ما ریسک کردیم دیگه

نکن ارزش نداره مگه بیمشون چقده حیف زحمتته بخوای برا اینقد ناچیز ب جالش بکشی خودتو و همچنین کسب و کارتو اصلا عذاب روحی و شکایتو شکایت کشیش نمی ارزه

نمیخوام تو دلتوخالی کنم جدی بگیرش یچیزایی داریم میبینیم توکار مخصوصا تو نسل های جدید ک مطالبه گرهستند

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️