2777
2789
شاید تو فروشگاههای اینترنتی اینطور نیس که ما بهش برنخوردیم

عزیزم سوال منم جواب میدی امکان حضوری رفتن به تهران ندارم فاصله مون زیاده انلاین چطور میتونم به تولیدی سفارش بدم

شاید تو فروشگاههای اینترنتی اینطور نیس که ما بهش برنخوردیم

عزیزم نمیشه 😅

تراکنش های حساب ها الان زیر نظر سامانه مودیان هستش.امکان نداره شما تراکنش هات نرفته باشه اونجا .قانون شده ‌..حتی فروشندگان جزء دارند از رده خارج میشن چون تو سامانه نبودند .بعد شما با این تراکنش ها بیخیالتون بودن؟ .یک درصد هم امکان نداره .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس ی نفر میاددرمورد کتک خوردن و حقارت کشیدن و مادرشوهر بدش میگه ب ما چ؟ خیلی چیزا ب ما ربطی نداره ول ...

من مشکلی باعددو رقم ثروتش ندارم به من چه چی داره ازلحن  حرف زدنش باکاربرا بدم اومد همین

خدابخواد برکت میده نخواد نمیده اینم امتحان خداست

کلا الان تراکنش های مالی اصلا نمیتونه جایی ثبت نشه . مخصوصا از سال ۴۰۲ ... هر کسب و کاری باید فاکت ...

دقیقا

و اگه ندی فریب مالیاتی میزنه و بلوکه میکنه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

مالیات چه ربطی ب بیمه داره؟؟؟ مالیات براساس گردش حسابه فقط

اگر یکی از پرسلنت حتی اگ ی روز باشه استخدام شده باشه بنابهردلیلی بره شکایت کنه جریمه میشی زیراداره کارم داده باشی بازم میتونه شکایت کنه

حتی اگ اون فرد فوت کنه وارثش میتونن ازت شکایت کنن ممکنه 20سال بعد باشه جریمه رو ب نرخ روزمیدی بکنار باید ب نرخ روز براش بیمه رد کنی

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
نه والا. فقط تو سایت مالیات لیست مخارج و درامدو پر میکنیم مالیات تعیین میشه

تو مخارج مگه حقوق پرسنل رو نمیزنی؟

اونجا حق بیمه میخواد دیگه!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

من مشکلی باعددو رقم ثروتش ندارم به من چه چی داره ازلحن  حرف زدنش باکاربرا بدم اومد همین خدابخو ...

وااااااتفاقا خوب برخوردکرده که کاربرا بعضیاشون جالب صحبت نکردن اینو خداییش درست قضاوت کنین

دقیقا و اگه ندی فریب مالیاتی میزنه و بلوکه میکنه

دقیقا.

بعدم هزار انگ میچسپونن ک پولشوئیه فلانه بهمانه اصن خود ادم باید بره دنبال کارای بیمه و مالیات اونا نمیان ک!

حداقلش اینه کارمنداشو بجای ۳۰روز۱۰روز بیمه کنه.پارسال اینجوری قبول بود ولی میگن امسال کمتر از ۱۵  روز نیس نمیدونم حقیقته یا ن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

دقیقا و اگه ندی فریب مالیاتی میزنه و بلوکه میکنه

👌👌👌

دقیقا 

حتی طلافروش ها هم قبلا بدون مغازه میتونستن فعالیت پنهان کنن .الان طلافروشی نداشته باشی و ثبتشم نکنی ، میان دم خونه ات میگن تراکنش هات زیاده چی داری میفروشی و میخری .دقیقا اظهارش کن.این الان نیست ها .تمامی طرف های حساب ما از سال ۴۰۲  زیر نظر این قانون شدند و مجبور شدن برن اداره دارایی و حل مشکل کنن

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

دقیقا. بعدم هزار انگ میچسپونن ک پولشوئیه فلانه بهمانه اصن خود ادم باید بره دنبال کارای بیمه و مالیا ...

ببین کسی که مالیات میده نمیتونه بیمه نداده باشه اصن

یعنی هیچ جوره نمیشه

👌👌👌 دقیقا  حتی طلافروش ها هم قبلا بدون مغازه میتونستن فعالیت پنهان کنن .الان طلافروشی نداش ...

ما هم اظهار میکنیم ریز هزینه ها رو ولی بالاخره باید از یه طریقی ما باید اطلاع داشته باشیم که چیکار کنبم