2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من که بعد انجام کارام اگر وقت اضافی داشتم میرم سرگوشی چهارتاخبر میخونم وگاهی میام اینجا کمکی از ...

فخر فروشی نبود انگیزشی بود . چون شماها منو نمیشناسید و‌فخر فروشی معنی نداره ولی شما دلتو بزرگ کن حسادت نکنی

موفق باشین  ما سود فصلی ام برای یک فصل حدود ۲ میلیارد برای شرکت میشه .ولی ۲میلیارد برای من نیس ...

این حجم از تراکنش برای حساب شخصی ایجاد التزام مالیاتی میکنه

حتی تو حساب شرکتها هم سرفصل داره 

برا منم جالب شد که بدونم چقد بوده اینا 

چون آنلاین شاپ انبارش هم محدوده و شرایط انبار کردن یه میلیارد تومن پوشاک رو نداره

مگه لاکچری فروش باشه 

که بازم ایشون میگه جنس پونصد تومنی هم دارم

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

از کجا تهیه میکنی پوشاکو ؟

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
این حجم از تراکنش برای حساب شخصی ایجاد التزام مالیاتی میکنه حتی تو حساب شرکتها هم سرفصل داره  ...

ما ۳۰۰ متر انبار داریم و ماهی ۱.۵ میلیارد خریدمونه

ما ۳۰۰ متر انبار داریم و ماهی ۱.۵ میلیارد خریدمونه

ممنون میشم سوالم درباره مالیات رو هم جواب بدی

و اینکه الان با وجود انبار بزرگ و اینا 

شما رسما کسب و کار هستید درسته؟

بیمه و اینا رد میکنی؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

سلام من که بعد انجام کارام اگر وقت اضافی داشتم میرم سرگوشی چهارتاخبر میخونم وگاهی میام اینجا کمکی از ...

ما که این بنده خدارونمیشناسیم  نمیبینیمش فخرفروشیش دری رودوا نمیکنه چرا باید فخربفروشه اونم مجازی واقعا نمیفهمم  حالا ممکنه یکم اعدادوارقام روبالا پایین بگن ولی فخرومتوجه نمیشم