2777
2789
یکم توضیح میدی چون سوالا مشترکه اولش چطورشروع کردی باچقدر سرمایه وخیلی چیزای دیگه 

۷ میلیون دس گرفتم رفتم بازار بزرگ ۲ میلیون جنس خریدم آوردم خونه پیج زدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آنلاین شاپ دارم ولی از خودم نیست و تو شرکت بازرگانی ام .

من سود ماهیانه ام حدود ۵۰ میلیون هستش.

شما  تولیدی لباس هستین یا فروش؟

اگر تولیدی باشین سودش زیاده ولی اگر فروش باشین این مبلغ که گفتین مبلغ فروشه نه سود درسته؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

حالا وقت گذاشتی موضوع مسخره ای که برای بقیه مهم نیست و به تاپیک مردی وقتا نگذره فروشت بیاد پایین

برا خودم مهم بود دلم خواست بزارم شما برو تو تاپیکای خاله خانباجی

الان منم توی ۳ ماه از تبلیغاتی که میگیرم ماهی ۵ میل درامد دارم میام بگم ؟ نه😂😂

چرا نمیگی بیا بگو منم یکم خجالت بکشم پیجمو پشه برداشته نمیرم کارامو اپدیت کنم اه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

برا خودم مهم بود دلم خواست بزارم شما برو تو تاپیکای خاله خانباجی

خوب کردی گفتی

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂