2777
2789

سلام گلی ها بانوهای عزیز 

من با معلم چند سری صحبت کردم حتی به مدیر گفتم مشکل حل نشد به اموزش پرورش شهرستان هم گفتم معلم و مدیر با پررویی تخلف خودشون از قانون رو حقشون میدونن 

من نمیخوام دیگه شناخته بشم کجا میتونم بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کرده؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یادمه یه بار معلم گفت یه شعر حفظ کنید من دو صفحه شعر نوشته بودم حفظ کرده بودم دوستمان همون رو نوشته بود حفظ کرده بود 

من صفحه اول رو که خوندم معلم برگم رو داد دستم منم گفتم شاید نمی‌خواد ادامش رو بخونم 

همکلاسبم رفت گفت فلانی تا اینجا ازش پرسیدید از منم تا همینجا بپرسید 

معلمه برگشت گفت فلانی(من) بیشعوره تو چیکار با اون بیشعور داری 

الان چند سال از اون موقع میگذره و من هیچ وقت بی احترامی که به من رو کرد  یادم نرفت و هیچ وقت نمیبخشمش

آخه نوع تخلفش مهمه.....اخلاقی بوده....مالی بوده.....چی بوده؟

معذرت میخوام عزیزم داشتم با معاون مدرسه حرف میزدم

هم مالی هم اخلاقی 

و اینکه اول مدیر گفت حل میکنم ولی بعدش پشت معلم درامد و گفت شما مشکل داری مدرسه پسرتو عوض کن

چیکار کرده؟

ما یه مادرو به عنوان نماینده انتخاب کردیم این معلم بخاطر راحت طلبی خودش اینو میاره تو کلاس بعد بچه ها حساس شدن سر همین جلسه داشتیم معلم با کمال پروی گفت من همینم نمیخواید کلاس عوض کنیم 

اینم نماینده دوتا جشن گرفت در کل مبلغ ۳ و ۵۰۰جمع کرد بعد فاکتوری ک نشونمون داد در حد ۲و ۸۰۰ اینا بوده بعد گفتیم ما بقی کو گفت خانم گفته پول بنزینمه 

بعد به معلم گفتیم خیلی شاکی شد ک بعله فلانی وقت گذاشته رفته خرید حالا ما شهرمون کلشو بگردی ۵ لیترم نمیخواد چجور ۷۰۰ تومن پول بنزین شد

ما یه مادرو به عنوان نماینده انتخاب کردیم این معلم بخاطر راحت طلبی خودش اینو میاره تو کلاس بعد بچه ه ...

بعد جالب اینجاست این مادر برای اینکه بچشو بکشه بالا نماینده شد  ما یه گروه تو ایتا داشتیم اینقدر خبر برد اورد بین معلم و مادرا رو بهم زد 

معلم هم پیر سال اخر تدریسشه اینقدر بد دهنه یعنی اگ باهات مشکل داشته باشه به بچه زور میگه و اذیت میکنه