2777
2789

بچه من مهد میره ۴سال و چند ماه داره

مدیر مهد گفت بچه ها رو ببرین سنجش 

منم بردم 

یکی از کارمندا گفت الان زوده چرا اوردیش بچه من شش هفت ماه از بچه شما بزرگتره ولی من نیاوردمش هنوز گفت نتیجشم جالب نیستو هرکس هرچی گفت نباید گوش بدی و الان نباید میاوردیش

غیر مستقیمم گفت تو سیستم ثبت میشه و برای ایندش بده

منم بچم و برگه رو برداشتم اوردم 

پول هم نداده بودیم 

حالا سنجش ولم نمیکنه زنگ میزنه باید بیاریش باید بیاریش 

کسی اطلاعی داره کمکم کنه 

خدایا شکرت. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه هامو نبردم هنوز 4ساله و5ساله هستن زوده من اون صفهه رو نشون دادم بچه ام نمیدونه بگه سر علامت کدوم طرفه چشمش مشکل نداره بچه بلد نیست بگه هنوز 

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

وقتی زنگ زد بگو سنجش برای بچه شش ساله هست من اشتباه کردم زود آوردم شما که تو سنجش هستین چرا هرروز زنگ میزنین،بگو بچم هنوز چهارسالشه هروقت شش سالش شد چشم میارم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
منم بچه هامو نبردم هنوز 4ساله و5ساله هستن زوده من اون صفهه رو نشون دادم بچه ام نمیدونه بگه سر علامت ...

بچه منم بلد نیست سه سالشه،بعد توی تی وی تبلیغ میکنه از سه سال تا شش سال،یعنی چی آخه به مردم استرس وارد میکنن

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺