2821
2789
عنوان

میشه بیاین باهام حرف بزنید؟

83 بازدید | 11 پست

سلام وقتتون بخیر دوستای گلم

من ۲۴ سالمه مجردم 

چند وقت پیش رفتم سونو و آزمایش دادم رفتم دکتر گفتن pco(تنبلی تخمدان) دارید ،دیگه مابقی نمونه های آزمایشم نرمال بود.

حالا من دارم زجر میکشم خیلی ناراحتم چرا من .!! تنبلی تخمدان من ارثی از طرف خانواده مادریمه خواهر ،دختر خاله هام داشتن صاحب بچه هم شدن 

اما من نگران خودمم همش دارو باید بخورم ،قطعش کنم باز برمیگردن علائمم(پرمویی و عادت نا منظم)

خسته شدم گاهی وقتا از مامانم بدم میاد که این ژن ضعیف رو از اون به ارث بردم

واقعا اگر پریداتون منظمه و کم مو هستید قدر خودتونو بدونید 

شرایط تنبلی تخمدان بده نباید هرچی رو خورد شیرینیجات ،کربوهیدرات 

واقعا شرایط بدیه من صورتم مو ضخیم دراورده عذاب آوره بدنمم همینطور ،یبوست دارم 

دکتر بهم گفت هرچه زودتر باید ازدواج کنی ،خواستگارم ندارم

روحیه مو باختم با این شرایط

یکم باهام حرف بزنید اگر شرایطتون مث من هست تجربیاتتونو بگید یا اطلاعاتی راجب این اختلال دارید.

(اینو بگم بهتون من آدم اهل آه و ناله کردن نیستم ولی ایندفعه ناراحت نارحت شدم از شرایط فیزیکیم ،گاهی وقتا میگم خدا من چه فرقی با بقیه دوستام داشتم که اینجوری آفریدیم)

ای دختر حرف دکترارو ولششش،بچه دار میشی شکم نکن ،خواهر من شرایط تورو داشته تازهد۳۲سالشم بود،دکار میگفت بچت نمیشه،ی مدت دارو خورد بچه دار شد،اصصصصلا نگران نباش،منم ۲۴سالمه منم اتفاقا تنبلی دارم،ولی ب هیجام نیست،کو تا بچه،تا ۳۰وفت داریم بابا

خسته تر از خسته:/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای دختر حرف دکترارو ولششش،بچه دار میشی شکم نکن ،خواهر من شرایط تورو داشته تازهد۳۲سالشم بود،دکار میگف ...

انشالله تنت سالم باشه

ممنونم از توضیحاتت .میدونم بچه دار میشم از اینکه باید درمان بشم همیشه ناراحتم میکنه.ای کاش نسل آینده مون درگیرش نشن 

حرفات به دلم نشست😍

انشالله تنت سالم باشه ممنونم از توضیحاتت .میدونم بچه دار میشم از اینکه باید درمان بشم همیشه ناراحتم ...

قربون تو،درمانم نمیخواد بابا ب اون صورت،بهترین چیز براش پیادروی و ورزش،بنظرم زیادم دارو نخور چون خوب بشو نیست،مگر اینکه فقط پریوداتو میزون کنه،نگرون نباش،خداروشکر مریضی بدی نیست،برای موهای صورتتم میتونی بری لیزر ،خواهر من رفت موهاش از بین رفت

قربون تو،درمانم نمیخواد بابا ب اون صورت،بهترین چیز براش پیادروی و ورزش،بنظرم زیادم دارو نخور چون خوب ...

این مدت انقد مطلب و مقاله و ویدئوهای پزشکانو راجبش خوندم و نگاه کردم ، بغض کردمه مث چی 

میدونی از پرموییم بدم میاد 

رفتم لیزر برا صورتم دوباره برگشتن بدتر شدن 

ولی الان درمان جدیدو شروع کردم بازم میرم.

انشالله جواب بگیرم 

⚘🫂 

این مدت انقد مطلب و مقاله و ویدئوهای پزشکانو راجبش خوندم و نگاه کردم ، بغض کردمه مث چی  میدونی ...

ایشالا جواب میگیری لیزرو باید همیشه بری عقب بیوفته دوباره در میاد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز