2777
2789
عنوان

بیمه عمر نوین

1142 بازدید | 9 پست

دوستان ممنون میشم هر کس اطلاعاتی داره بده 

پدرم منو و خواهرمو سال ۹۰ یعنی ۱۲ سال پیش بیمه عمر نوین کرده و ماهیانه پرداخت میکنیم از کم شروع شد هر سال اضاف شد الان شده نفری ماهی ۷۰ت 

سودشم زده ۲۵ درصد 

بابام میگه یادم‌نیست ۲۰ساله نوشتم یا ۳۰ ساله

۳۰ ساله باشه که خیلیییی مونده هنوز دوره من میخام بدونمدقیقا چقدر پول گیرمون میاد و اینکه میتونم الان سرمایم برداشت کنم یکی میگه اره یکی میگه نه یگی میگه ۱۵ سال بشه میتونی یکی میگه ۵ سال بشه 

مبلغشم هر کی یه چیزی میگه موندم توش ازلاعاتی دارید راهنمایی میکنید لطفا

سلام گلم... دخترم از سال 90 بیمه نوین داره... ما فقط یکی دوبار از وامش استفاده کردیم.. 25 ساله است.. الان بارخریدش خیلی بی ارزشه .. مثلا حدود 10 تومن میدن.. ولی اینکه چند ساله هستی باید بری تو سایت بیمه نوین و کاربری و رمز هم نیازه... فردا زنگ بزن یکی از دفاتر و راهنمایی بگیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم از ۹۳ برا خودش میریزه الان شده ماهی ۱۶۰ ۹ سال هست دیگه تو سایت استعلام میگیرم تا الان ۹ م ...

وای چه کم اره به درد نمیخوره اصلا 

پس من اشتباه شنیدم میگن ۳۰سال بریزی ۱میلیارد۲۰۰ میدن 

۲۰سال بریزی۹۰۰ملیون میدن؟

سلام گلم... دخترم از سال 90 بیمه نوین داره... ما فقط یکی دوبار از وامش استفاده کردیم.. 25 ساله است.. ...

وای چه کم من شندیه بودم ۲۰سال بدی ۹۰۰ملیون میدن ۳۰سال بدی یک میلیارد۲۰۰

وای چه کم اره به درد نمیخوره اصلا  پس من اشتباه شنیدم میگن ۳۰سال بریزی ۱میلیارد۲۰۰ میدن  ...

من که تا الان اصلا نفهمیدم بعد 25 سال انشااالله، چقدر به دخترم تعلق میگیره.. اوایل شنیدم 400 یا 500 میلیون... که تقریبا میشه ارزش 50 میلیون الان... ولی فعلا داریم واریز میکنیم

وای چه کم اره به درد نمیخوره اصلا  پس من اشتباه شنیدم میگن ۳۰سال بریزی ۱میلیارد۲۰۰ میدن  ...

اون واسه وقتیه که زیاد بریزی

تو الان سال ۱۲ هستی ۷۰ میریزی خیلی کمه

من سال ۹۹ بیمه پاسارگاد واسه پسر کوچیکم میریزم اول ماهی ۱۰۰ بود الان سال ۴ میخوام شروع کنم ماهی ۱۷۳

تو دفترچه زده بعد ۳۰ سال ۲ میلیارد و نیم میشه باز خرید کرد

خسته ام خیلی
اون واسه وقتیه که زیاد بریزی تو الان سال ۱۲ هستی ۷۰ میریزی خیلی کمه من سال ۹۹ بیمه پاسارگاد واسه پ ...

اهااا ما انلاین پرداخت میکنیم خودش مبلغ خودکار هر سال اضاف میکنه مبلغش دست ما نیست