2777
2789

این دعا که سوره قریش رو دونه فلفل سیاه بخونی بعد اتیش بزنی برای محبت و برگشت معشوق من میخوام انجام بدم ولی میترسم جن بیاد

واقعا هیچ چاره ی دیگه ای ندارم من اعتقادی به دعای دعا نویس ندارم فقط به خدا باور دارم اگه من اینکارو انجام بدم گناهه؟لطفا اگه کسی در موردش میدونه بهم بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اگه عشق بود عزیزم نمی‌رفت ولش کن ....اگه بخادتت برمیگرده به ماه صبر کن نیومد دیگه بیخیالش شووو.         اینم بدون تا خدا نخاد هیچ برگی از درخت نمیوفته ...دعا هم ک بگیری شاید برگرده ولی دوباره سرچهل روز می‌ره پس بیخیال شو

مشابه مورد شما نه ولی هر کاری که به صلاحم بوده با نماز شب بهش رسیدم

من ۲ شب قبل نماز شب خوندم اما برنگشت من خیلی از اون سر ترم اخه چرا نباید برگرده میدونم اگه خدا بخواد میشه اما چرا دعای منو قبول نمیکنه

من ۲ شب قبل نماز شب خوندم اما برنگشت من خیلی از اون سر ترم اخه چرا نباید برگرده میدونم اگه خدا بخواد ...

شاید بدون این کارا برگرده ولی خدا بهتر میدونه که کی باید بره و کی بمونه! فقط خودش میدونه که کی موندنش عذاب و رنج و مکافات داره و رفتنش نجات و آرامش و سلامتیه!

باید تسلیم خواست خدا باشیم...

خیلیامون دیدیم و میدونیم که زوری خواستن و بدست آوردن چه نتیجه ی بدی داشته

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

چجوریه؟؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄