2777
2789
عنوان

روزی که بتونی

319 بازدید | 15 پست

روزی که بتونی با پولدار تر از خودت هم نشینی کنی و معذب نشی

روزی که بتونی با فقیرتر از خودت بشینی و خردش نکنی 

روزی که بتونی با باهوش تر از خودت باشی وهم صحبت بشی 

روزی که بتونی با کم هوش تر از خودت باشی و مسخره اش نکنی 

روزی که بتونی با عقاید و علایق دیگران کاری نداشته باشی 

روزی که بتونی با زندگی شخصیه بقیه کاری نداشته باشی 

روزی که بتونی.....

اونوقت میتونی بگی انسانیت داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من به گفته اطرافیانم: مهربونم، فداکارم خیلی زیاد،دلسوزم، راز دارم وخیلی خصلتهای خوب  ادم مغرور یا دروغ گویی نیستم خودم از این بابت مطمعنم که دیگران دروع نمیگن ولی هرکار میکنم نمیتونم ادم مدهبی باشم نماز نمیخونم ولی خداروخیلی دوست دارم و شکرگزارشم، حجابم کامل نیست ولی بی حیا نیستم

خدایا شکرت
راستش من به گفته اطرافیانم: مهربونم، فداکارم خیلی زیاد،دلسوزم، راز دارم وخیلی خصلتهای خوب  ادم ...

همینکه آدم خوبی هستی کافیه . ارتباطت با خدا رو زیاد کن ما به خدا نیاز داریم نه اون به ما . ضمنا لازم نیست به کسی بگی نماز میخونی یا نه عبادت یه چیزه بین شما و خود خدا

به نظرم خم وراست شدن واسه نماز معنی نداره من باید از روی عقل وشعور به خدا اعتقاد داشته باشم

یا رفتن به خونه خدا و صرف هزینه های گزاف درصورتی که همسایه یا برادرم از نداری شرمنده زن و بچه شه، یه پولی که واسه خمس و زکات بدم به دولت که نمیدونم خرج چی میشه چرا به نیازمندا ندم

خدایا شکرت

ایول دقیقا 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤