2777
2789

اولی دوس پسرمه که دو ساله میشناسمش کامل اخلاقشو میدونم  منتهی برای جمع و جور کردن خودش حداقل یه سال زمان میخاد

دومی رو اخلاقی و خانودگی زیاد نمیشناسم اما ازش خوشم میاد و پسر خوبی به نظر میاد شرایط ازدواج رو هم کامل داره

اینم میدونم که اخلاق و رفتارای من فقط دوس پسرم کنارمیاد چون عاشقمه مشکلم اینه که من به اندازه کافی دوسش ندارم که محکم بیخیال دومی شم

قبلانم یه رابطه اینطوری داشتم که پسره بیشتر از من عاشق بود و واقعا دهنم سرویش شد تا تموم شد.

الان همش وجدان درد دارم که بخوام  دوس پسرمو رد کنم کسی جز من نداره و داغون میشه بعدم این دومیه رو بیشتر دوست دارم حس خیانت بهم دست میده.

نمیدونم چه خاکی به سر بریزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی انتخاب کن اولی اصلا معلوم نیست تا دوسال دیگه واقعا بیاد جلو یا نه و حسی هم بهش نداری

یه بار گفت شهریور اوکی میشم. نشد. 

به روش نیاوردم.

الانم میگه تحولات خوبی در راهه

پسر خیلی خوبیه. از اونا که تو این دوره زمون کم پیدا میشه اما نمیدونم چرا خیلی به دلم نمیشینه

اگه الان داغون شه بهتره تا وقتی که بفهمه هیچ حسی بهش نداری تو زندگی🥲

همینو میگم.

میگم فردا تو زندگی همش حسرت بخورم که دومیه بهتر بود و با دلسوزی انتخابش کردم چی؟

ولی خیلی پسر خوبیه از اونا که تو این دوره زمونه کم پیدا میشن. یا اصلا دیگه نیستن منقرض شدن. 

نمیدونم چرا نمیشینه به دلم

عزیزم قرار نیست بخاطر عذاب وجدان انتخاب کنی  گفتی دومیو ک شرایط ازدواج داره دوس داری خوب انتخا ...

دهنم قبلا سر همین دلسوزی صاف شد. 

آه اون پسره منو گرفت و بدجوری زمین خوردم.

میگم نکنه اینم ایطوری بشه. 

از اینکه تنها بمونه خیلی غصه ام میاد. چون خانوادش حمایتش نمیکنن

همینو میگم. میگم فردا تو زندگی همش حسرت بخورم که دومیه بهتر بود و با دلسوزی انتخابش کردم چی؟ ولی خ ...

عزیزم قشنگ فکراتو بکن دومیه رو سعی کن خوب بشناسی؛که یهو اخلاق خوبی نداشته باشه تا ابد حسرت اولی رو بخوری 🥲

عزیزم قشنگ فکراتو بکن دومیه رو سعی کن خوب بشناسی؛که یهو اخلاق خوبی نداشته باشه تا ابد حسرت اولی رو ب ...

دومی فعلا ایران نیست. قرار هست بیاد چند بار همو ببینیم اون موقع بیشتر اخلاقش دستم میاد اما الان فکر کردن بیشتر دیوانم میکنه.

حس میکنم باید برم مشاوره

چون واقعا انتخاب کردن بدون هزینه دادن برام مشکل شده الان. بدبختی اینه که علاوه بر خودم دارم شرایط یکی دیگه رم درنظر میگیرم.