2777
2789

من دیروز فیلر زدم بینیم نقطه نقطه کبود شده 

ی قسمت دست بزنم ی کوچولو احساس درد میکنم 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدم ولی دوستام که زدن همینا رو گفتن بعد یه هفته درست میشه به شرطی که کبود نشه

مطمئنی دارم از استرس میمیرم 

دیروز بعد تزریق داشتم برمیگشتم احساس سوزش میکردم زنگ زدم به دکتر گفت سریع برگرد

برگشتم ی مایع ابی تزریق کرد خیلیم درد داشت 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

تو بیست سالگی عزیز من این چه کاریه 

شما باید زیبایی و شادابی ی خانم بیست ساله رو داشته باشی 

با این کارا زود پیر میشین 

پوست شما مثل یک بادکنک‌سفت که شما بیشتر از حد گرفتی بادش کردی این بادکنک ی ذره بادش کم بشه چروک میشه شما خودت چین و چروک زود هنگام رو به صورتت دعوت کردی 

اگرم فیلر لب کردی اونم واقعا سن شما رو میبره بالا 

مطمئنی دارم از استرس میمیرم  دیروز بعد تزریق داشتم برمیگشتم احساس سوزش میکردم زنگ زدم به دکتر ...

شاید بش حساسیت داری نترس دوباره امروز برو پیشش معاینت کنه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
تو بیست سالگی عزیز من این چه کاریه  شما باید زیبایی و شادابی ی خانم بیست ساله رو داشته باشی&nb ...

حالا ایشون خوبه ۲۰ سالشه 

سراغ دارم دخترای ۱۳ ،۱۴ ساله فیلر لب و بینی زدن اونم ۶ سی سی واسه لب

اونوقت من ۴۰ سالمه میترسم بوتاکس کنم😄😄

اخه واقعا پوست صورت حساس و خراب میشه 

بازیگرای خودمونو ببین خیلی ضایع شدن ،مثل بادکنک رفتن خودشونو باد کردن 

کلاژن های خود پوست در اثر فشار از بین میره و اینا مجبورن هی برن تجدید چون پوستشون در اثر فشار خیلی بیشتر از هم سالهاشون افتاده و خالی شده 

اونوقت من ۴۰ سالمه میترسم بوتاکس کنم😄😄

منم همسن شمام 

تنها سوزنی که زدم مال سرماخوردگی بود که واسه اونم خواستم غش کنم از ترس