2777
2789

هر 5 ساعت یبار. دما خیلی مهمه رو پشت دستت امتحان کن

کرمک رو از بالا نگه دار قورتش نده. 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

من جوجه بزرگ کردم 

نگا سرلاک پرنده خریدی یا میخای درست کنی 

چون جوجه هست خودش گشنش میشه صدا میده  ولی در طول روز ی بار صبح ی بار بعد از ظهر ساعت دو اینا ی بارم قبل از خواب 

انقد بهش بده تا احساس سیری کنه ولی زیاد بهش ندی ک ورم کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم لطف کردید

ببین حواست به این نکات باشه

سرد بدی غذا رو حضم نمیکنه

داغ بدی چینه دونش قارچ میگیره 

کرمک رو تا ته نخوره سرلاک رو تو دهنش بریزی میره تو شش ش

اگه خیلی پشت هم غذا بدی تو چینه دونش خمیر میشه 

همه ی اینارو بدون لازمت میشه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

دماش مهمه نه سرد سرد نه داغ داغ 

کل سرنگ رو تو دهنش نکنیا 

آروم آروم بهش بده فشار ندی تو دهنش سرنگو خفه میشع 

از طرف نای سرنگو وارد نکنی نتونه نفش بکشه 

نایش نمیدونم سمت راسته یا چپ تو گوگل ببین 

زیر پاش حتما باید چیزای نرم باشه گرم بمونه

خیلی گرمش نشه همون تو لونش باشه خوبه یا ی کارتون بیار بزارش داخلش زیاد گرمش نشه مریض بشه 

خیلی کوچیک و ریزه حتما نه؟ 

من جوجه گرینچیک داشتم الان بزرگ شده پر پره. 20 روزه که بود اندازه کف دست بود فقط هم یه مشت کرک بود😂

عروس هلندی پرنده بسیار وابسته ای هست 

اگه اوردیش بزرگ شد باید کلی باهاش حرف بزنی محبت کنی 

باید خیلی از قفس بیرون باشه چون اینا طبیعتشون ازادیه تو قفس فقط برای خواب بزار بمونه

اسم براش بزار دوس داره 

جاش سرد نباشه حتما دامپزشکی ببرش ی وقت مبتلا به بیماریه تو نمیفهمی

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین